Hesabım
    Tom Hanks ve Rita Wilson Coronavirüse Yakalandı!

    Ünlülerden ilk salgına yakalandığını duyuran isim Tom Hanks oldu.

    Ülkemizde yayılmaya başladığı resmi olarak açıklanan coronavirüs salgını, Hollywood ünlülerine geçiş yaptı. Coronaya yakalandığını sosyal medya üzerinden duyuran ilk isim Oscarlı usta oyuncu Tom Hanks oldu. Hanks, test yaptırdıklarını ve eşi Rita Wilson ile birlikte test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

    Cast Away, The Post, Bridge of Spies, Mr. Banks, Big, Forrest Gump, Saving Private Ryan gibi yapımların yıldız oyuncusu Tom Hanks, dünya çapında çok hızlı bir şekilde yayılan coronavirüse eşi Rita Wilson ile birlikte yakalandığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda şu sözler yer aldı: "Herkese merhaba, Rita ve ben Avustralya'dayız. Sanki soğuk algınlığına yakalanmış gibi biraz yorgun hissediyoruz. Rita'nın gelip giden titremeleri oluyor. Ateşi de aynı şekilde. Doğru hareketi yapmak adına, tüm dünyanın ihtiyacı olduğu gibi coronavirüs için test yaptırdık ve pozitif çıktık. Peki şimdi sırada ne var? Sağlık görevlilerinin takip etmesi gereken protokoller var. Hanks ailesi olarak teste, gözetime tabi tutulacağız ve mümkün olduğunca toplumun sağlığı ve güvenlik ihtiyacı için izole olarak yaşayacağız....."

    Tom Hanks'e bunun ardından birçok mesaj geldi. Sosyal medya üzerinden ünlüler, oyuncu ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu isimler arasında Mia Farrow, Alyssa MilanoBradley Whitford gibi isimler bulunuyordu. Coronavirüsün tüm dünyayı distopik bir dünyaya doğru götürdüğü düşünülüyor. Şimdiden sinema sektörürnün neredeyse her alandaki faaliyetleri durmaya yakın hale geldi. SXSW gibi festivaller iptal ediliyor, iptal edilmeyen festivallere de çok fazla katılımın olacağı düşünülmüyor. Galalar, film gösterimleri erteleniyor; Sony Pictures gibi film şirketleri ofislerini kapatıyor; Mission Impossible gibi film ekipleri de salgından etkilenmemek için çekimleri iptal ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top