Hesabım
    Peter Jackson'ın The Beatles Belgeseli, Yakında İzleyici Karşısına Çıkacak

    Peter Jackson imzalı The Beatles: Get Back, gösterim tarihini aldı.

    Yüzüklerin Efendisi serisinin başarılı yönetmeni Peter Jackson, kariyerine belgesel filmler üzerinden devam edecek gibi görünüyor. Bir süredir çalışmalarına devam ettiği dünyaca ünlü müzik grubu The Beatles belgesel filminin, bu yıl içerisinde izleyicileriyle buluşacağı resmi olarak duyuruldu.

    Peter Jackson, geçtiğimiz yıl içerisinde bir Nazi belgeseli olan They Shall Not Grow Old'u hayata geçirmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise müzik ile yoluna devam ederek The Beatles: Get Back isimli belgeseli izleyicileriyle buluşturacak. Disney'den bir yıl içerisinde ayrılacak olan şirket CEO'su Bob Iger'ın yaptığı açıklamaya göre The Beatles: Get Back, 4 Eylül tarihinde izleyici karşısında olacak. Belgesel film, 1969 ve 1970 yıllarında The Beatles'a ait daha önce hiç görülmemiş görüntülere yer verecek.

    Bob Iger, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Dünya üzerindeki hiçbir müzik grubu The Beatles gibi bir etki yapmadı. The Beatles: Get Back ile, bu dahiyane yaratıcıların müzik tarihindeki ufuk açan anlarını sanki dün olmuş gibi görünen restore edilmiş görüntülerle en ön koltuktan izletecek. Kendim olarak çok büyük hayranlarıyım. Disney'in Peter Jackson'ın bu harika belgeselini Eylül'de dünya çapındaki izleyicilerinin karşısına çıkarması nedeniyle daha mutlu olamazdım."

    Yönetmen Peter Jackson ise şu sözleri ekledi: "Bu projede çalışmak zevk verici bir keşifti. Gelmiş geçmiş en muhteşem müzik grubu çalışırken, çalarken ve şaheserlerini yaratırken duvarlaki sinek olmak benim için bir ayrıcalıktı. Disney'in dağıtımcı olmak üzere adım atmasından heyecan duydum. Filmimizin çok sayıda insan tarafından görülmesini sağlayacak başka kimse yok."

    Gelmiş geçmiş en efsanevi müzik gruplarından bir olan The Beatles, John Lennon, Paul McCartney, Ringo Star ve George Harrison'dan oluşuyordu. Yesterday, Hey Jude, Eleanor Rigby, Here Comes The Sun, Come Together, Don't Let Me Down, Love Me Do gibi birçok önemli parçaya imza atan grup, Lennon'ın suikast ile öldürülmesinin ardından da kariyerine devam etmişti.

    The Beatles: Get Down, 4 Eylül 2020'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top