Hesabım
    "Yeni Mutantlar"ın Devamında Antonio Banderas Başrol Olabilir

    Josh Boone, The New Mutants hakkında konuştu.

    Yeni Mutantlar henüz vizyona girememiş olsa da, filmin yönetmen koltuğuna oturan Josh Boone olası bir ikinci film hakkında açıklama yaptı. Yönetmen, X-Men spin-off'u olarak tanımlanan ve bir süredir ertelemelere tabi tutulan The New Mutants'ın devam filminde Antonio Banderas'ın başrolde olabileceğini  belirtti.

    Son olarak Pedro Almodovar imzalı Dolor y Gloria filmi sayesinde Oscar'da En İyi Erkek Oyuncu adaylığı alan Antonio Banderas, The New Mutants filminde Sunspot'ın babasını canlandırıyor. The New Mutants'ın yönetmeni Josh Boone, geçtiğimiz gün Entertainment Weekly ile yapılan röportajda, hedefinin korku türünde süper kahraman üçlemesi yapmak olduğunu belirtti. Bu korku üçlemesinin her bir filmi birbirinden farklı olacak. Boone'un söylediklerine göre, The New Mutants'ın dahil olduğu bu üçlemenin devam filminde, filmde yalnızca post-credit sahnesinde görülen Antonio Banderas başrolde olabilir. Emmanuel da Costa adındaki karakter, çizgi romanlardaki Hellfire Club ile yakından ilişkili. Emmanuel'in oğlu Roberto, Yeni Mutantlar ekibini de yanına alarak pek de yakın olmadığı annesinin yanına Brezilya'ya gider. Emmanuel, sırf kendi işleri için Roberto'nun annesini öldürmeye çalışır. Çizgi romanlardan tanıdığımız Karma karakteri, ikinci filmin kötü kahramanı olacak. Karma'nın yeteneği herkesin etkisi altına alabilmesidir.

    The New Mutants'ın ilham aldığı çizgi roman Chris Claremont ve Bill Sienkiewicz'in 1980'lerde piyasaya sunulan Demon Bear oldu. İkinci film de eğer gerçekleştirilebilirse aynı yoldan devam edecek. Josh Boone'un söylediklerine göre The New Mutants: Brazil adını taşıyacak. Ancak henüz ilk film vizyona girmediği ve beklentileri karşılayıp karşılamayacağının bilinmemesi nedeniyle ikinci filmin konuşulması için erken gibi görünüyor.

    The New Mutants, 3 Nisan'da sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top