Hesabım
    Tom Hanks ve Rita Wilson, Durumlarının İyi Olduğunu Açıkladılar!

    Hanks ve Wilson çifti coronavirüse yakalanmıştı.

    Geçtiğimiz gün, Hollywood'un en ünlü ve emektar oyuncularından biri olan Tom Hanks, eşi Rita Wilson ile birlikte coronavirüse yakalandıklarını açıklamıştı. Hastaneye giderek test yaptırmışlar ve sonuçları pozitif çıkmıştı. Şimdi ise çift, sağlıklarının şu an için yerinde olduğunu ve korkulacak bir durumun olmadığını açıkladı.

    Ükemizde yayılmaya başladığı resmi olarak duyurulan coronavirüs, yurt dışında özellikle Çin ve İtalya'yı teslim almış durumda. Hayatı neredeyse tamamen durduran salgının, Hollywood'un usta oyuncularından Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'ı vurduğunu geçtiğimiz gün öğrenmiştik. Hanks ve Wilson, virüs kaptıkları sırada bir filmin çekimleri için Avusturalya'ya ziyaret etmişlerdi. Testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Hanks, eşinin zaman zaman ateşlendiğini, ancak durumlarının genel olarak iyi olduğunu belirtmişti. Ancak Wilson'ın göğüs kanserini yendiği ve Hanks'in de yaşının 63 olup diyabetinin olduğu düşünüldüğünde, ikilinin yüksek ölüm riski taşıdığı sonucu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Hanks, Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaparak durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

    "Herkese merhaba. Rita ve ben Down Under'da bize çok iyi bakan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Covid-19'umuz var ve karantina altındayız, yani başka kimseye yaymayacağız. Çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek şeyler var. Günde bir kez alıyoruz. Uzmanların izinden giderek, kendimize ve birbirimize iyi bakarak çözebileceğimiz şeyler var. Hatırlayın, tüm diğer etkinliklerin tersine beyzbolda gözyaşı yoktur."

    Geçtiğimiz gün ayrıca Tom Hanks ve Rita Wilson'ın oğlu Chet Hanks de açıklama yaparak herkese ilgisi için teşekkür etmiş, ebeveynlerinin durumunun iyi olduğunu söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top