Hesabım
    Michael Shannon Başrollü "The Quarry"den Fragman

    The Quarry'den resmi fragman geldi.

    Teksas'ta geçen hikayesiyle Narcos: Mexico ve It Follows'un yapımcılarının ellerinden çıkan "The Quarry"den resmi olarak bir fragman paylaşıldı. Polisiye ve suç türlerinde karşımıza çıkan The Quarry'nin fragmanında, hiç de masum olmayan ve gerçek kimliği bilinmeyen bir kilise vaizinin geçmişinde işlediği suçlar yüzümüze çarpıyor.

    Dış dünyadan kopuk olarak yaşadığı söylenen bir kasabada geçen The Quarry'nin hikayesi ise şöyle: The Quarry, öldürdüğü vaizin yerine geçen bir adamın hikayesini konu ediyor. Gezici bir vaizi öldüren bir adam, gittiği küçük kasabada öldürdüğü adamın yerine geçer. Kasaba halkı, kendisini vaiz olarak tanıtan adamın konuşmalarını sevse de yerel polis şefi Moore adamdan şüphelenmeye başlar. Bir süre sonra Moore’un bir taş ocağında yaptığı korkunç keşif, katilin özgürlüğü için savaşmak zorunda kalmasına neden olur.

    The Quarry sayesinde Take Shelter, Death Note, Wristcutters: A Love Story, American Hustle gibi yapımlardan tanıdığımız Shea Whigham başrol olarak karşımıza çıkıyor. Damon Galgut'un aynı isimli romanından beyaz perdeye Lionsgate aracılığıyla aktarılan The Quarry'de Whigham'a eşlik eden isim The Shape of Water, 99 Homes, Take Shelter, The Little Drummer Girl gibi yapımların başarılı ismi Michael Shannon oluyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Catalina Sandino Moreno, Bruno BichirBobby Soto gibi isimler yer alıyor. The Quarry'nin yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj kurmaca filmiyle karşımıza çıkan Scott Teems oturuyor.

    The Quarry, 17 Nisan tarihinde sinemalardaki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top