Hesabım
    Antonio Banderas ve Penelope Cruz'lu "Official Competition" Çekimleri Durduruldu

    Bir filmin daha çekimleri coronavirüs nedeniyle durduruldu.

    Son olarak Pedro Almodovar'ın imzasını alttığı Dolor y Gloria'da buluşan Penelope Cruz ve Antonio Banderas, Official Competition'da başrolü paylaşıyor. Çekimleri birkaç hafta önce Madrid'de yapılmaya başlanan "Competencia Oficial"nın prodüksiyonuna coronavirüs salgını nedeniyle bir süreliğine ara verileceği açıklandı.

    The Mediapro Studio'nun yapımcılığını üstlendiği Official Competition ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. Mariano Cohn ve Gastón Duprat yönetmenliğindeki filmin çekimleri birkaç hafta önce başlamıştı. Ancak dünya çapında yaşanan coronavirüs salgını İspanya'yı da vurdu. Birçok filmin çekimlerine ara verildiği gibi Official Competition'un çekimlerinin de durdurulduğu belirtildi. Şirket şu açıklamada bulundu: "Güvenlik önlemlerinin uygulanması ve sorumluluklar nedeniyle film ekibi, bazı ekip üyelerinin belirsiz söylemleriyle karşı karşıya kalmaları üzerine, özellikle de Madrid'deki okulların kapatıldığı düşünülürse ailelerinin ihtiyaçlarına yönelmelerini sağlamak için çekimler iptal edildi."

    Eğer çekimler durdurulmasaydı Nisan'ın ortasında film tamamen bitirilmiş olacaktı. İspanya, coronavirüsten ikinci derecede etkilenen ülkeler arasında yer alıyor. Şimdiye kadar ülkede 3,148 kişinin salgına yakalandığı öğrenildi ve 87 kişi yaşamını yitirdi.

    Mediapro, en kısa zamanda Official Competition'un çekimleri için yeniden bir araya geleceklerini belirtti. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Mariano Cohn ve Gastón Duprat'ı El ciudadano ilustre, El Artista, El Hombre De Al Lado gibi yapımlarla tanıyoruz. Filmin oyuncu kadrosuna yer alacağı açıklanan diğer isimler arasında José Luis Gómez, Carlos Hiplito, Irene Escolar, Koldo Olabarri, Nagore AramburuPilar Castro ve Juan Grandinetti bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top