Hesabım
    Marvel Hayranları "Black Widow"un Ertelenmesini İstemiyor!

    Black Widow ertelenecek mi?

    Dünya çapında gittikçe daha hızlı bir şekilde yayılan coronavirüs salgını, eğlence ve sinema sektörüne büyük bir etki yaptı. Mart ve Nisan ayı içerisinde gösterime girecek hemen hemen her filmin vizyon tarihi ertelenirken, Black Widow için henüz Disney'den ses çıkmadı. Hayranlar ise sosyal medya üzerinden Black Widow'un iptal edilmemesi için harekete geçti.

    Şubat ayının ortalarından itibaren Mart ve Nisan'da vizyona girmesi planlanan birçok film, coronavirüs salgını nedeniyle ertelemelere tabi tutuldu. 25. James Bond filmi No Time To Die ile başlayan akım, Fast & Furious, Peter Rabbit, A Quiet Place 2, Mulan, The New Mutants, Antlers gibi birçok filmi vurdu. Shang-ChiMission Impossible 7 ve Red Notice gibi filmlerin ise çekimleri durduruldu. Şimdi ise gözler Black Widow'a çevrildi. Disney, Mulan gibi filmleri için açıklama yaparak iptalleri hakkında bilgi vermişti. Ancak aralarında Black Widow'un olmaması, hayranlar için bir umuda neden oldu. 1 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan Black Widow için Marvel hayranları sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor.

    Ülkemizde de İstanbul Film Festivali gibi yılın en büyük festivali kabul edilen bir etkinliğin ertelendiği bugün duyuruldu. Black Widow'un da ertelenmesine uzak gözle bakılmıyor gibi görünüyor. Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt gibi isimlerin yer aldığı Black Widow, eğer ertelenmezse 1 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top