Hesabım
    Oscar Ödüllü Besteci Michael Giacchino "Jurassic World" Serisine Geri Dönüyor

    Giacchino, ‘Jurassic World: Dominion’ için üretecek..

    Royal Albert Hall

    Oscar Ödülü sahibi besteci Michael Giacchino, yapacağı bestelerle Jurassic World üçlemesini tamamlayacak. Müzisyen, yıllar sonra gelen franchise üçlemenin son halkası Jurassic World: Dominion'ın notalarını oluşturmak için anlaşmayı imzaladı.

    Haberler, Film Music Reporter'ın duyurusuyla neredeyse resmiyet kazandı ama bu büyük bir sürpriz değil. Jurassic World ortak yazar ve yönetmeni Colin Trevorrow, John Williams'ın 2015'teki devam filminin kaldığı yerde ayrıldıktan sonra Giacchino'yu takıma dahil etti. Giacchino daha sonra Trevorrow'un 2017 draması The Book of Henry'de  ve J.A. Bayona'nın yönettiği devam filmi Jurassic World: Fallen Kingdom'da görev aldı. Açıkçası, Giacchino'nun yeni Jurassic World filmi için geri dönmemesi şaşırtıcı olurdu. Giacchino elbette, Bad Times at the El Royale, UpDoctor Strange gibi çeşitli filmlerle kendini kanıtlamış, son dönemin en başarılı film bestecilerinden biridir 

    Ödüllü bestcei, 2019 yılında Marvel filmi Spider-Man: Far from Home ve Taika Waititi’nin Oscar ödüllü hiciv filmi Jojo Rabbit için yeteneklerini ortaya koydu. Son zamanlarda Giacchino, Matt Reeves’in merakla beklenen The Batman filminin bestecisi olarak da ilan edildi. Birkaç hafta önce, bu film için yaptığı küçük bir parçayı duyduk ve oldukça çok heyecan vericiydi. 2021 yılı bize hem The Batman, hem de Jurassic World: Dominion için Giacchino’nun melodilerini getirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top