Hesabım
    Olga Kurylenko Coronavirüse Yakalandı

    Bir ünlü isim daha coronavirüse yakalandığını açıkladı.

    Dünyanın dört bir yanında baş gösteren pandeminin nedeni olan coronavirüs, bir ünlüye daha bulaştı. Tom Hanks ve Rita Wilson'ın ardından Olga Kurylenko corona testi yaptırdığını ve testin pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Ukraynalı başarılı oyuncu, hayranlarını endişelendirmeye başladı.

    Quantum of Solace, Oblivion, Hitman, The Man Who Killed Don QuixoteDans la Brume gibi yapımların yıldız oyuncusu Olga Kurylenko, coronavirüs testi yaptırdığını ve testin pozitif sonuçlandığını açıkladı. Şu anda karantinada bulunan oyuncu Kurylenko sosyal medya üzerinden şu sözleri sarf etti: "Coronavirüs testinin pozitif olması nedeniyle eve kapanmış durumdayım. Aslında bir haftadır hastaydım. Ateş ve yorgunluk baş semptomlarım. Kendinize iyi bakın ve bunu ciddiye alın."

    Geçtiğimiz hafta Tom Hanks ve Rita Wilson'ın coronaya yakalandığını öğrenmiş ve Hollywood'un bu salgını önlemek için herhangi bir şey yapamadığının farkına varmıştık. Hanks, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri için Avustralya'da bulunuyordu. Virüs nedeniyle Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Mission Impossible 7, Red Notice, Lucifer, The Flash ve tüm Netflix yapımlarının çekimlerinin durdurulduğu biliniyor. A Quiet Place, MulanNo Time To Die gibi yılın iddialı yapımlarının vizyon tarihleri ertelendi. SXSW Festivali iptal edildi; Cannes Film Festivali ise Fransa hükümetinin tüm uyarılarına rağmen festivali iptal etmek istemediğini açıkladı. Gelişmeleri önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top