Hesabım
    "Star Wars: The Rise of The Skywalker"ın Erkenden Dijital Platformlara Satılmasının Nedeni Ne?

    Skywalker efsanesini sonlandıran 9. film, dijital platformlardan satışa sunuldu.

    J.J. Abrams'ın yönettiği son Star Wars filmi olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi, normal süreçten çok daha kısa sürede dijital platformlar üzerinden satışa sunuldu. The Rise of The Skywalker'ın vizyondan bir an önce çekilip satışa sunulması, sektörün dikkatini çeken bir olay haline geldi.

    Disney ve LucasFilm, aldığı ortak kararla Star Wars: The Rise of Skywalker'ı dijital satışa açmış gibi görünüyor. Bu konuda iki şirketten de herhangi bir açıklama gelmese de dokuzuncu Skywalker filmi, Apple TV+, Amazon, iTunes, Google Play, Vudu, FandangoNow gibi siteler üzerinden satın alınarak ya da üyelik açılarak izlenilebiliyor. Variety'nin haberine göre film, 15 Mart tarihinde dijital platformlardaki yerini aldı. Bunun nedeninin coronavirüs salgını olabileceği düşünülüyor. Önümüzdeki bir ay boyunca evlerinde karantinada bulunan insanlar nedeniyle Disney ve LucasFilm'in harekete geçmiş olabileceği tahmin ediliyor. 

    Dünya çapında yaklaşık olarak 1 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu ise şöyleydi: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir... Eleştirmenlerin topa tuttuğu The Rise of Skywalker'ın başrollerini Daisy Ridley, Adam DriverOscar Isaac ve John Boyega paylaşıyordu. Disney'in yaptığı açıklamaya göre başrolleri bir daha başka bir Star Wars filminde görmeyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top