Hesabım
    Tom Holland Başrollü "Uncharted"ın Prodüksiyonu Durduruldu

    Uncharted'ın yoluna bu kez de coronavirüs taş koydu.

    En popüler oyun serilerinden biri olan Uncharted, yaklaşık olarak birkaç yıldır birçok engelle karşı karşıya kalarak birçok kez ertelenmiş, yönetmen değiştirmişti. Şimdi ise Uncharted'ın karşısındaki engel coronavirüs oldu. Prodüksiyonuna başlanan Tom Holland başrollü Uncharted'ın durdurulduğu açıklandı.

    Son olaran Venom filminin yönetmeni Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanan Uncharted'ın prodüksiyonuna tam 6 hafta ara verileceği duyuruldu. Filmin çekimlerine önümüzdeki ay içerisinde Berlin'de başlanacağı biliniyordu. Ancak çekimler yaz aylarına doğru itilmiş oldu. Bu durumun vizyon tarihine etki edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Tom Holland ve Mark Wahlberg'ün başrolünde bulunduğu Uncharted, onlarca kez yönetmenini kaybetmişti.  Fikir ilk ortaya çıktığında yönetmenin David O. Russell olacağı açıklanmıştı ama sürekli değişiklik yapılması Russell'ı projeden uzaklaştırdı ve yerine Neil Burger geçti. Burger 2012'de projeyi bıraktı ve 2014'te Seth Gordon projeye dahil edildi. Gordon şaşırtmayan bir hareketle 2015 yılında ayrılınca 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Dan Trachtenberg, 2019 yılında bu listeye dahil olup çekildikten sonra Travis Knight geçtiğimiz aylarda Uncharted yönetmeni oldu ama bu durum da çok kısa sürdü. Son olarak ise  Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi yapımlardan tanıdığımız Ruben Fleischer ile anlaşma sağlandığı açıklanmıştı.

    Genç Nathan Drake'in Victor Sully ile tanışma hikayesini anlatacak olan Uncharted'ın oyun serisi, Naughty Dogs isimli oyun firmasının en iyi işlerinden biri. Son olarak 2016 yılında Uncharted 4: A Thief’s End isimli oyunu piyasaya sunulan Uncharted'ın beyaz perde uyarlamasında Holland ve Wahlberg'ün yanı sıra Antonio Banderas, Sophia Ali ve Tati Gabrielle yer alacak. Üç oyuncunun rolleri henüz resmi olarak açıklanmadı.

    Eğer coronavirüs salgını atlatılır ve başka bir sorun yaşanmazsa, Uncharted 5 Mart 2021 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top