Hesabım
    Yeni "Son Durak" Filmi Hakkında İlk Detaylar Geldi

    Final Destination serisi yeniden çekilecek.

    Bir nesle korku filmi izlemeyi sevdiren Son Durak serisi yeniden çekilecek. Geçtiğimiz yıl içerisinde Testere serisinin yazarlarından Patrick Melton ve Marcus Dunstan ile Son Durak serisi için anlaşma imzalanmıştı. Şimdi ise orijinal Final Destination serisinin yaratıcısı Jeffrey Reddick ve yapımcı Craig Perry, yeniden çekilecek olan seri hakkında konuştu ve ilk detayları verdi.

    İlk kez 2000 yılında izleyici karşısına çıkan Son Durak serisi, 2011 yılındaki Final Destination 5 ile sona ermişti. Şimdi ise serinin yaratıcısı Jeffrey Reddick'in de dahil olduğu bir ekiple birlikte serinin yeniden çekilecek olması konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl bunun için son olarak Scary Stories To Tell In The Dark filmine imza atmasıyla tanıdığımız Patrick Melton ve Marcus Dunstan ile anlaşma imzalanmıştı. Ancak o günden beri filmden pek de haber alınamamıştı. Şimdi ise Jeffrey Reddick bir röportaj verdi ve şu sözleri sarf etti: "Bunun arkasındaki konsept eşsiz. Craig, çılgınlığa açık olma ve parçaları kurma konusunda ustadır. Bunda olabilecek bazı şeylerden bana bahsetti ve fazlasıyla eğlenceli olacak. Nakitleri sayacağımız bir Final Destination olmayacak gibi hissettiriyor."

    Yapımcı Craig Perry ise filmin başkalarının ölümü ya da yaşamı hakkında karar veren insanlar için bir çocuk oyuncağı olabileceğini belirterek, polisler, itfaiyeciler gibi ölümle iç içe olan insanlara ithafen şu sözleri sarf etti: "Onların adaletli, uzman ve sakin olmalarına güveniyoruz. Neden bu insanları kendileri dışında verecekleri her kararlarının ölüm ya da yaşam getirebileceği bir kabusun içine koymuyoruz? Dünyanın, Final Destination filmi için ilginç bir fikir olabileceğini düşünüyoruz.

    Orijinal Son Durak filminin konusu ise şöyleydi: Alex Browning'in kimselerde olmayan bir yeteneği vardır. Ölümün ne zaman geleceğini öngörebilmektedir. Ancak ölüm, bir şekilde kaçış yollarını engellemek istemektedir. Paris'e okul arkadaşlarıyla beraber yapacağı gezide bindiği uçağın havada bir kaza geçireceğini öngörür ve bir şekilde arkadaşlarıyla birlikte uçaktan inmeyi başarır. Uçak gerçekten de havada bir patlama geçirir. İçerisindeki herkes hayatını kaybeder. Alex ve arkadaşları o an için şanslıdırlar. Ancak önceden ölüm ile noktalanmış olan kaderleri, onları almak için Azrail ile işbirliği yapacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top