Hesabım
    Tom Hanks ve Rita Wilson Hastaneden Taburcu Edildi!

    Hanks ve Wilson'ın iyileştiği duyuruldu.

    Dünyanın dört bir yanından onbinlerce insanın coronavirüs salgınına yakalandığı şu günlerde Tom Hanks ve Rita Wilson'ın iyileşerek hastaneden taburcu edildikleri duyuruldu. Hanks ve Wilson çifti, bir hafta kadar önce semptom göstermeye başlamış ve Avustralya'da hastaneye başvurmuştu.

    Tom Hanks ve Rita Wilson, Hanks'in yardımcı rolde olacağı Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri için Avustralya'ya gittikleri sırada coronavirüse yakalandıklarını duyurmuşlardı. Tüm dünyadaki hayranlarını bu haber oldukça korkutsa da, Hanks ve Wilson iyi olduklarını, karantinada doktorlar tarafından iyi bakıldıklarını açıklamışlardır. Ayrıca oğulları Colin Hanks ve Chet Hanks de açıklama yaparak korkulacak bir durum olmadığını belirtmişlerdi. Şimdi ise iyi haber geldi ve Tom Hanks ile Rita Wilson'ın hastaneden taburcu edildikleri duyuruldu. Queensland'de tedavi edilen çift için bir temsilci CNN'e konuşarak durumu açıkladı. Hanks'in Colonel Tom Parker'a hayat vereceği Elvis Presley biyografik filminin çekimleri şimdilik durdurulmuş durumda ve ne zaman prodüksiyona devam edileceği bilinmiyor.

    Hanks ve Wilson'ın yanı sıra coronavirüs testi yaptırıp potizif sonuç alan birçok ünlü isim ortaya çıkmaya başladı. Bu isimler arasında eski Bond kızı Olga Kurylenko, yıldız oyuncu Idris Elba ve Game of Thrones ile ünlenen Kristofer Hivju bulunuyor. Bu üç isim birden geçtiğimiz iki gün içerisinde duyuru yaptı. Henüz iyileşme süreçleri hakkında bir bilgi bulunmuyor. Conoravirüsün dünyada yüzlerce insanın ölümüne sebep olması üzerine hükümetler daha sıkı tedbirler almaya başladı. Ülkemizde de kalabalık olarak nitelendirilebilecek her alan kullanıma kapatıldı, bazı alanlara ise yalnızca sınırlama getirildi. Sinemalar ise ikinci bir emre kadar tamamen kapalı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top