Hesabım
    Parazit'in Yönetmeni Bong Joon Ho, Müzikal Film Çekmek İstiyor!

    Bong Joon Ho, Empire Magazine'e konuştu.

    Cyril Zannettacci/Agence Vu pour Liberation/Redux

    92. Akademi Ödül Töreni'ne damgasını vuran Parazit filminin yönetmeni Bong Joon Ho, şimdilik gerçek olup olmayacağını bilemediğimiz gelecekle ilgili düşünceleri hakkında konuştu. Başarılı yönetmenin hayali, söylediklerine göre bir müzikal film çekmek. Ancak bu müzikal düşündüğümüzden biraz daha farklı.

    Parazit filmi sayesinde Oscar Ödülleri'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Yabancı Film ve En İyi Orijinal Senaryo kategorilerinde ödüle layık görülen Bong Joon Ho, gelecek projeleri hakkında konuştu. Öncelikle Parazit'i bir HBO mini dizisine dönüştürecek olan yönetmen, Grand Central Publishing aracılığıyla film için hazırlanan storyboardları kitap halinde yayınlatacak. Yönetmen ayrıca bir de aklında müzikal olduğunu söyledi ve bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bir müzikal yapmayı çok isterim. Karakterler şarkı söylemeye başlıyor, sonra 'Aman tanrım. Bu da ne, bu çok kötü.' birden dururlar. Singing in The Rain gibi muhteşem müzikal filmler var. Ama ne zaman onları izlesem utanıyorum ve kızarmaya başlıyorum. Yani farklı olmalı."

    Song Kang-HoWoo-sik ChoiPark So-Dam gibi isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Parazit, son zamanlarda salgın nedeniyle sinemaların kapatılma kararının alınmasından önce sinema yolculuğuna devam ediyordu. Film, İngiltere'de gelmiş geçmiş en fazla izlenen yabancı film olmuştu. Ülkemizde de 400.000 kişiden fazla izleyiciyi sinemalara çekmişti. Mini dizi versiyonunda Mark Ruffalo'nun başrolde olabileceği söyleniyor. Ancak Ruffalo aynı zamanda politik doğruculuk açısından kendisinin rol almasının doğruluğunu tartışıyor. Salgının atlatılmasının ardından harekete geçildiğinde neler olacağını göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top