Hesabım
    Disney, "Personal History of David Copperfield" ve "Woman In The Window"u Vizyondan Çekti

    Disney, yeni kararlarını açıkladı.

    Disney, takviminde Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde vizyona gireceği belli olan filmlerini ertelemeye devam ediyor. Bu kez de Amy Adams başrollü gerilim filmi Penceredeki Kadın ile Charles Dickens'ın romanından uyarlanan Dev Patel başrollü The Personal History of David Copperfield oluyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle sinemaların kapatıldığı şu günlerde Disney, her şeyin Mayıs ayına kadar eski haline dönüşmeyeceğini öngörerek Mayıs ayı filmlerini iptal etmeye devam ediyor. Öncelikle Mulan ve Black Widow vizyona veda ederken, aralarına Woman In The Window ve The Personal History of David Copperfield katıldı. The Personal History of David Copperfield, dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yaparak çoktan izleyicileriyle buluşmuştu. Ancak Woman In The Window henüz hiçbir festival aracılığıyla prömiyerini yapma şansı yakalayamamıştı.

    A. J. Finn’in romanından uyarlanan Penceredeki Kadın, kendisini eve kapatan Anna’nın hikayesi anlatılıyor. New York’da bir apartmanda yalnız yaşayan Anna, asla dışarı çıkmaz. Tüm zamanını evde içip, film izleyerek ve komşularını röntgenleyerek geçirir. Anna’nın rutin, sakin yaşantısı evinin tam karşısına taşınan Russell ailesinden sonra altüst olur. Anna, idealindeki aile olarak gördüğü Russell ailesini izlemeye başlar ve bir gün hiç görmemesi gereken bir şey görür.

    Ülkemizde vizyona girmesi konusunda daha önce de bir bilgi bulunmayan The Personal History of David Copperfield ise Copperfield'ın gençlik döneminden hayatının son evresine kadar yaşananları konu ediyor. Charles Dickens’ın klasikleşmiş eserinden uyarlanan filmde, Copperfield’ın doğumundan bebeklik dönemine, ergenlik zamanlarından yetişkinlik dönemine, yoksulluktan servete ulaştığı zamanlara bir yolculuk yapılıyor. David Copperfield’a, Dev Patel’in hayat verdiği yapımın yönetmen koltuğunda Armando Iannucci oturuyor.

    Salgın nedeniyle No Time To DieA Quiet Place 2 başta olmak üzere birçok önemli film vizyon tarihini ertelemek zorunda kaldı. Elvis Presley biyografik filmi, Mission Impossible 7Red Notice gibi filmlerin çekimleri de iptal edilmişti. Ancak Mission Impossible ekibi İngiltere'de devam edecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top