Hesabım
    Black Widow'un Ertelenmesi, Marvel Sinematik Evreni İçin Ne Anlama Geliyor?

    Tüm Marvel takvimi değiştirilecek mi?

    Disney, yıla damgasını vuracak en önemli filmlerinden biri olan Black Widow'u ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı. Ancak bu durum, diğer filmlerin vizyon tarihlerinin ertelenmesiyle aynı anlamı taşımıyor. Çünkü Marvel Sinematik Evreni'nin 2028 yılına kadar hayata geçireceği 20 filmin takvimdeki konumunu da etkiliyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle sinema sektörü büyük bir etkiye maruz kaldı. Yılın en önemli filmlerinin vizyon tarihlerinin ertelendiği şu dönemde Black Widow'un ertelemeye tabi tutulmaması umut ediliyordu. Ancak Disney geçtiğimiz gün içerisinde Black Widow'u vizyondan çekti. Şimdi ise bunun sonucunda Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine ne olacağı konuşuluyor. Kevin Feige, daha önce yaptığı açıklamayla birlikte Marvel'ın elinde 2028 yılına götürecek kadar çok hikaye olduğunu belirtmişti. Ancak şimdi Black Widow ertelemesiyle bu tarih ileriye kayabilir. Kasım'da vizyona girecek olan Eternals başta olmak üzere tüm vizyon tarihleri tehlikeye girmiş olabilir. Eternals, tüm Marvel evrenini dönemlerini kapsayan bir film. Bu nedenle ileriki Marvel filmleriyle ilgili ipuçları verecektir. Eğer Black Widow, Eternals'tan sonrasına alınırsa her şey tepetaklak olacaktır. Henüz Eternals hakkında bir erteleme kararı olmasa da, bu durum olası gibi görünüyor.

    Disney, bu ertelemeler süresince izleyicilerini Disney+ platformunda tutmayı hedefliyor. Şimdilerde Frozen II'yi streaming platformunda izleyicilerine açtı. Universal da Trolls World Tour, The Invisible Man, Emma gibi filmleri VOD olarak yayına sunmaya hazırlanıyor. Yani her film şirketi kendine göre karantina hazırlığı yapıyor. Diğer yandan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings filminin çekimleri ertelendi. Her ne kadar vizyon tarihi için önümüzde zaman olsa da, Marvel'ın takvimi sıkışacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top