Hesabım
    Chris Rock'lı Testere Filmi "Spiral: Testere Devam Ediyor" Ertelenenler Arasında

    Lionsgate üç filminin vizyon tarihini erteleme kararı aldı.

    Disney, Warner Bros, Universal gibi film şirketlerinin ardından Lionsgate de açıklama yaparak önümüzdeki aylarda vizyona girmesi planlanan filmlerinin vizyon tarihlerini ertelediğini açıkladı. Coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen bu filmler arasında Testere serisinin spin-off filmi Spiral: Testere Devam Ediyor, Run ve Antebellum bulunuyor.

    Lionsgate, önümüzdeki aylarda vizyona girecek filmlerini erteleme kararı aldı. Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı Testere evrenine ait olan Spiral: Testere Devam Ediyor; Sarah Paulson başrollü korku filmi Run ve Janelle Monae başrollü korku filmi Antebellum ertelenen yapımlar arasında bulunuyor. Antebellum'un 24 Nisan tarihinde, Run'ın 8 Mayıs'ta, Spiral: Testere Devam Ediyor filminin ise 15 Mayıs tarihinde vizyona girmesi bekleniyordu. Filmlerin yeni vizyon tarihleri şimdilik belirsiz gibi görünüyor.

    Diğer film stüdyolarının ertelenen filmleri arasında Disney'den Mulan, Black Widow, Woman In The Window, The Personal History of David Copperfield; Paramount'tan A Quiet Place 2; Universal'dan Fast and Furious 9; Fox'tan Antlers, The New Mutants; Sony'den Peter Rabbit 2 ve Escape Room 2; MGM'den No Time To Die gibi filmler bulunuyor. Warner Bros, Fantastic Beasts 3, Matrix 4The Batman gibi filmlerinin prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladı. Marvel'dan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri de ayrıca durduruldu. Universal, kısa süre önce vizyona soktuğu The Invisible Man, Emma ve The Hunt gibi filmlerin VOD olarak kiralanabilmesi için harekete geçti. Böylece tüm şirketler en az zararla coronavirüs salgınından kurtulmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top