Hesabım
    "Mission Impossible 7" İçin Çekimler Başladı mı?

    Coronavirüs salgınına rağmen çekimlerin başladığı iddia edildi..

    Etrafta dolaşan söylentilere göre, Mission: Impossible 7'nin çekimleri Coronavirüs tedbirlerine rağmen başladı. Çünkü setten sızdığı idda edilen fotoğraflar Tom Cruise'u bir motosikletin üzerinde gösteriyor. Coronavirüs daha bu kadar ciddi seviyede değilken bile, İtalya'da çekim yapması beklenen ekibe durdurma kararı iletilmişti. Hal böyleyken, bu dedikodu oldukça ilginç bir haber olarak görüldü.

    Bu dedikodu haber sitelerinin bazılarına da düştü ve bunun üzerine açıklama gecikmedi. Yapılan açıklamada filmin çekimlere devam etmediğini ve sızdırılan fotoğrafların bir dublör teçhizatı için test görüntüsü içerdiği açıklandı. Diğer türlü bir haber, bu atmosferde fazlasıyla garip olurdu. Paramount Pictures, şubat ayında üretime başlamaya az kalmışken filmin yapımını durdurma çağrısı yapmış ve o tarihte şu açıklamayı yayınlamıştı;

    "Oyuncular ve diğer ekip arkadaşlarımızın güvenliği için çok dikkatli olmak adına ve yerel Venedik hükümetinin Coronavirüs tehdidinden dolayı halka açık toplantıları durdurma çabalarına uymak için üretim planımızı değiştiriyoruz. Ekibin kaygılarını dikkate almak ve üretim başlayana kadar evlerine dönmelerine izin vermek istiyoruz. Bu durumu izlemeye, gelişmeler oldukça da sağlık ve hükümet yetkililerinin yanında çalışmaya devam edeceğiz."

    Mission: Impossible 7 sonunda çekime geri döndüğünde, Christopher McQuarrie, Rogue Nation ve Fallout'u başarıyla yönettikten sonra bir kez daha yönetmen koltuğunda olacak. Seriye yeni katılan oyuncular Nicholas Hoult, Hayley AtwellShea Whigham ve Pom Klementieff, oyuncu kadrosunda yer alan Simon PeggRebecca FergusonVanessa Kirby ve tabii ki Tom Cruise'a katılmış olacak. Bu yılın başlarında, aktör Henry Czerny'nin 1996 yılındaki ilk filminden bu yana seride görünmeyen eski IMF direktörü Eugene Kitteridge rolünü 7. filmde tekrarlayacağı doğrulandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top