Hesabım
    Gal Gadot, Karantinada Yıldız İsimleri Bir Araya Getiren Bir Video Paylaştı

    Gal Gadot ve eğlence sektörünün önde gelenleri John Lennon'ın Imagine parçasını seslendirdi.

    Dünya çapında tarih boyunca onlarca salgın yaşandı. Ancak ünlü ve varlıklı isimlerin herhangi bir salgından etkilendiği pek görülen bir durum değildi. Şimdi ise coronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya gibi Hollywood yıldızları, müzisyenler, tiyatrocular da evlerine kapanmak zorunda kaldı. Bu sırada Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot, çevresindeki ünlüleri örgütleyerek John Lennon'ın Imagine şarkısı eşliğinde bir klip hazırladı.

    Dwayne Johnson ile birlikte Red Notice filminin yıldızı olması beklenen Gal Gadot, filmin çekimlerinin iptal edilmesinin ardından 8 gündür kendini karantinaya almış durumda. Bu sırada Gal Gadot, James Marsden, Sarah Silverman, Sia, Amy Adams, Will Ferrell, Natalie Portman, Zoe Kravitz, Cara Delevingne gibi onlarca ünlüyü bir araya getiren bir video paylaştı. Videoda tüm ünlülerin bir suikaste kurban giden John Lennon'ın Imagine parçasını seslendirdiği ve bundan bir kolaj elde edildiği görülüyor. Her ne kadar ünlüler eğleniyor gibi görünse de, şarkının sözlerinin bir şekilde ironi taşıdığı görülüyor. Ülkelerin sınırlarını tamamen kapattığı, Çinliler'e büyük ölçüde ırkçılığın başlatıldığı, ülkelerin her birinin farklı politikalar üreterek coronavirüse karşı direndiği şu günlerde paylaşılan video, oldukça ilgileri üzerine çekti.

    Coronavirüs salgını boyunca şimdiye kadar eğlence sektöründen, yani sinema, televizyon, radyo, tiyatro gibi sektörlerden yüzbinlerce insanın işini kaybettiği açıklanmaya devam ediliyor. Ülkemizde ise setlerin yalnızca bir kısmı durduruldu. Geri kalan kısım salgına yakalanma korkusu içerisinde işlerine devam ediyor. Dünyanın farklı bölgelerinde birçok filmin seti durduruldu, filmlerin vizyon tarihleri ertelendi, festivaller iptal edildi. Cannes Film Festivali, buna çözüm olarak sanal sistemli bir festival gerçekleştirmeyi değerlendiriyor. Ancak tüm bunların sonuçlarını ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top