Hesabım
    Coronavirüslü Ziyaretçi Nedeniyle Kapanan Sony Binası Yeniden Açılıyor

    Sony Pictures, tehlikenin geçtiğine kanaat getirdi.

    CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP/REX

    Dünya üzerindeki birçok şirkette olduğu gibi Sony'de de coronavirüs salgınıyla ilgili bir panik durumu söz konusu. Öncelikle İngiltere'deki ofisini bir çalışanın coronavirüs testinin pozitif olması sonucu kapatan Sony, ikinci olarak Kaliforniya'nın Culver City'sindeki binasına virüslü bir ziyaretçinin gelmesi sonucu binanın kapısına kilit vurmuştu. Şimdi ise Sony Pictures Entertainment binası yeniden açılıyor.

    The Astaire binası olarak bilinen Sony Pictures'ın Kaliforniya eyaletinin Culver City'sinde bulunan bina, 3 Mart tarihinde coronavirüs testi pozitif olan bir ziyaretçinin binaya girmesinin ardından kapatılmıştı. Ancak şimdi binadaki diğer tüm çalışanların test edildiği ve kimsede coronavirüs tespit edilmediği söylendi. Bu nedenle Sony Pictures binası yeniden kullanıma açılıyor. İçeriden birinin bildirdiklerine göre bu süreçte tüm bina dezenfekte edildi.

    Sony, Warner Bros ve Paramount Pictures, geçtiğimiz günlerde verdiği bir diğer kararla birlikte artık stüdyolarına ziyaretçi kabul etmeyecekler. Stüdyo turlarına, coronavirüs salgını yatışana kadar ara verilecek. Dünyanın en çok ziyaretçi alan stüdyolarından Harry Potter stüdyosu da ziyaretçilere kapatıldı. Stüdyoların bu işi ciddiye aldığı biliniyor. Warner Bros, The BatmanMatrix 4 ve Fantastic Beasts 3 filmlerinin prodüksiyonlarını durdurma kararı almıştı. Aynı şekilde Sony ve Paramount da birer birer filmlerini vizyondan çekti. Universal ise vizyonda çok kısa süre kalabilen filmlerini VOD üzerinden yayınlama kararı aldı. Sony aynı kararı Bloodshot için, Warner Bros ise Birds of Prey için verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top