Hesabım
    Jonah Hill, Amazon Yüzünden En İyi Performansını İzleyemediğimizi Söylüyor

    Jonah Hill, GQ ile röportajında Amazon'a giydirdi.

    Amerika'nın en ünlü komedyenlerinden biri olan Jonah Hill, GQ ile olan röportajında 2018 yılında rol aldığı Gus Van Sant imzalı "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" filmi hakkında konuştu. Film, prestijli ödül yönetimlerinin ilgisini çekebilmek için özel olarak hazırlanmış gibi görünse de bu başarıya ulaşamamıştı.

    21 Jump Street, Superbad, The Beach Bum, Maniac gibi yapımların yıldız oyuncusu Jonah Hill, GQ'ya konuştu. Bu kez Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan ve iki yıl önce izleyicileriyle buluşmaya başlayan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot filmi hakkında konuşan Hill, Amazon yüzünden şimdiye kadarki en iyi performansını sergilediği filmi kimsenin göremediğinden bahsetti: "Yaptığım ya da ileride yapabileceğim en iyi oyunculuktu. Ama kimse göremedi, çünkü Amazon işin içine etti." Film, bir karikatür çizerinin alkol aldıktan sonra geçirdiği trafik kazasının ardından felç geçirmesini konu ediniyordu. Filmin yıldızı Joaquin Phoenix, John Callahan, Rooney Mara ve Jonah Hill olmuştu. Hill'in rolü Anonim Alkolikler isimli grupta destekleyici biri olan Donnie Green olmuştu.

    Amazon, Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'u Sundance Film Festivali film marketi sırasında elde etmişti. Ancak şirket, filmi ödül sezonuna hazırlamada büyük bir başarısızlığa yakalandı. Filmin dünya prömiyeriyle vizyon tarihinin arasında uçurum olması da bu durumun destekleyicisi oldu. Toplamda 4.2 milyon dolar elde edebilen film, 3,5 milyon dolarlık bütçesinin üzerine zorlukla çıkabildi. Filmin başarısızlığının önemli nedenlerinden biri de vizyon tarihinin iddialı başka bir film olan Eight Grade ile çakışmasıydı.

    Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'un konusu ise şöyleydi: John Callahan’in (Joaquin Phoenix) geçirdiği araba kazasında ölümden döndükten sonra yapmak istediği son şey alkolü bırakmaktır. Fakat kız arkadaşı (Rooney Mara) ve karizmatik sponsorunun (Jonah Hill) cesaretlendirmesiyle gönülsüzce tedaviye başlar ve bu sırada karikatür çizmeye olan yeteneğini keşfeder. Karikatürler, Callahan’ın hayatına yeni bir soluk getirir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top