Hesabım
    Lily Collins'li "Inheritance"tan Fragman!

    Gerilim filmi Inheritance'tan resmi fragman geldi.

    Başrolünde başarılı oyuncu Lily Collins'in yer aldığı Inheritance'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Simon Pegg'in de gizemli bir karakterle karşımıza çıktığı, Vaughn Stein'in imzasını attığı Inheritance'ın fragmanında kendimizi sırlarla dolu bir oyunun içerisinde buluyoruz.

    Daha önce ilk uzun metrajını Margot Robbie'li Terminal ile hayata geçiren yönetmen Vaughn Stein'in imzasını attığı filmin konusu ise şöyle: Inheritance, zengin bir ailenin yaşamına odaklanıyor. Varlıklı ve politik güce sahip olan aile reisi öldüğünde, adamın eşi ve kızına şok edici bir miras kalır. Adamdan geriye kalan bu miras, kısa süre içerisinde ailenin ve çevresindekilerin hayatının mahfolmasına neden olur. Stein'i World War Z, Sherlock Holmes, Danish Girl gibi yapımların film ekibinden tanıyoruz. Inheritance'ın senaryosunu yine ilk uzun metrajına imza atan Matthew Kennedy kaleme aldı.

    Inheritance'ın başrolünde Rules Don't Apply filmiyle Golden Globe adaylığı alan, ayrıca Love Rosie, Abduction, Tolkien, Les Miserables gibi yapımlarla oyunculuğunu kanıtlayan Lily Collins bulunuyor. Filmde Collins'e, Wonder Woman'ın Hippolyta'sı Connie Nielsen; Star Trek ve Mission Impossible serilerinin yıldızı Simon Pegg; Gossip Girl ve The Boys'un yıldızı Chace Crawford gibi isimler eşlik ediyor.

    Inheritance'ın vizyon tarihi 22 Mayıs olarak görünüyor. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle ertelenip ertelenmeyeceğini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top