Hesabım
    Simon Pegg ve Nick Frost'lu "Zombilerin Şafağı"na Coronavirüs Güncellemesi

    Simon Pegg ve Nick Frost, Shaun of The Dead karakterlerini canlandırarak coronavirüsle ilgili video çekti.

    Geçtiğimiz gün içerisinde Simon Pegg ve Nick Frost'un yapım şirketi olan Stolen Pictures'ın Youtube hesabı üzerinden bir coronavirüs salgın videosu paylaşıldı. Ama bu video diğerlerinin aksine son derece eğlenceli ve teşvik ediciydi. İkili, Shaun of The Dead karakterlerine bürünerek önce eğlenceli bir diyalog gerçekleştirdi, sonra ise coronavirüs salgınını birlikte atlatabileceğimiz mesajını verdi.

    Shaun of The Dead'in yanı sıra Paul, Grindhouse, Hot Fuzz, The Adventures of TintinThe World's End gibi yapımlarda birlikte çalışan, ayrıca iş ortağı olan Simon Pegg ve Nick Frost ikilisi, bu kez karşımıza coronavirüs salgını ile çıktı. Pegg ve Frost, Zombilerin Şafağı filmindeki karakterlerine bürünerek bir konuşma gerçekleştirdi. Videoda Shaun, Ed'e aile ve arkadaşlarının enfekte olup olmadığını kontrol etmesini söylüyor. Ardından Winchester pubına gitmemesi gerektiğini belirten Shaun, sosyal izolasyon dersi veriyor. Bencil olunmaması gerektiğini, sevdikleri için evde kalmaları gerektiğini belirten Shaun, Ed'den tuvalet kağıdının bittiği cevabını alıyor. Videonun sonunda "Panik olma! Kıyameti hep birlikte yenebiliriz. Simon ve Nick'ten sevgiler..." mesajıyla karşılaşıyoruz.

    Pegg ve Frost'un yanı sıra Kevin BaconGal Gadot gibi isimlerden de çeşitli coronavirüs salgın videoları geldi ve videolara, kampanyalara katılan tüm ünlüler, takipçilerine evlerinde kalmaları mesajını verdi. Kafelerin, restoranların, sinemaların, kalabalık yaratabilecek her ortamın kapatıldığı şu günlerde ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Bu sırada Cannes Film Festivali'nin de ertelendiği haberi yayılmaya başladı. Şimdilik yetkililer salgının yaz aylarına kadar yavaşlatılacağını düşünüyor. Bu nedenle festival yaz aylarına alındı. Ayrıca yine bu aylarda vizyona girecek filmler için henüz iptal kararı verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top