Hesabım
    Ben Affleck'li "The Way Back"in Dijital Satışına Yakında Başlanıyor

    The Way Back de VOD olarak yerini almak üzere

    Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı "The Way Back" kısa süreli vizyon macerasının sonuna geldi. Coronavirüs salgını nedeniyle sinemaların kapatılmasının bir sonucu olarak Warner Bros, The Way Back'i dijital olarak izlemeye açma kararı aldı. Birkaç gün içerisinde The Way Back, VOD olarak ücretli izlenebilecek.

    Bir süredir alkol bağımlılığı tedavisi gören Ben Affleck, önce Triple Frontier ile ardından da The Way Back'te sergilediği performans ile iyi bir geriş dönüş yapmayı başarmıştı. Ancak Affleck'in The Way Back ile vizyon macerası kısa sürdü. Coronavirüs salgını nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki sinemalar kapatıldı. Kapatılmayanlar da kapasitelerini çeyreğine düşürdü. Şimdi ise The Way Back, Bloodshot, EmmaThe Invisible Man gibi yapımlara katılarak dijital satışa açılmak üzere. Bloodshot ile birlikte The Way Back, 24 Mart tarihinden itibaren VOD olarak kiralanabilecek, satın alınabilecek. Şimdiden Amazon üzerinden erken sipariş verilebiliyor.

    Ben Affleck başrollü The Way Back, eşini ve aile vakfını kaybetmiş bağımlılıkla mücadele eden eski bir basketbol yıldızını merkez alıyor. Ben Affleck’in hayat vereceği eski basketbol yıldızı, ırk olarak birbirinden farklı gençlerin bir araya geldiği, mezun olduğu lisenin basketbol takımına koçluk yaparak ruhunu ve esenliğini geri kazanmaya çalışır. The Way Back, 6 Mart tarihinde vizyona girmiş ve toplamda dünya çapında yaklaşık olarak 15 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. The AccountantPride and GloryWarriorMiracle gibi yapımlara imzasını atan Gavin O’Connor’ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Way Back’in oyuncu kadrosunda Ben Affleck'e Janina GavankarHayes MacArthurRachael CarpaniT.K. CarterLukas Gage gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top