Hesabım
    Jake Johnson, Ailelere "Spider-Man Into The Spider-Verse" Ses Kaydı Gönderecek

    Jake Johnson'dan ailelere mesaj!

    En iyi Örümcek Adam animasyonlarından biri olarak bilinen Spider-Man: Into The Spider-Verse, ev karantinasında olan ailelerin baş belası olmuş gibi görünüyor. Filmde Peter Parker'ı seslendiren Jake Johnson'a bu konuyla ilgili birçok mesaj gelmesi üzerine oyuncu, çocuklar için Peter Parker'dan ses kaydı gönderme kararı aldığını açıkladı.

    2018 yılının en iyi filmlerinden biri olarak anılan ve baş kahramanı olarak Miles Morales'i seçen Örümcek Adam Örümcek Evreninde bu kez, okulları tatil edilen çocukların aileleriyle birlikte durmadan izlediği bir film olarak karşımıza çıkıyor. Peter Parker'ı seslendiren Jake Johnson'ın Instagram üzerinden paylaştıklarına göre birçok ebeveyn, mesaj atarak çocuklarının filmi çok fazla izlediğini belirtiyor. Bunun üzerine Johnson şu sözlerle ebeveynlere destek çıkma kararı aldığını açıkladı: "İşte benim fikrim. Eğer çocuğunuz okuldan eve geldiyse ve Peter Parker'dan cesaret verici bir mesaj istiyorsa bana isimleriyle birlikte bir mail gönderin. Ben de kısa sesli mesaj göndermeyi deneyeyim. Eğer size ulaşamıyorsam özür diliyorum. #evde kal"

    Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün konusu ise şöyleydi: Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Polis memuru bir baba ve kendisini işine adamış bir annenin çocuğu olan Miles, yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır. Anne ve babası, sadece yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir özel okula giden oğullarının başarısını görmeyi arzulamaktadır. Ancak Miles’ın okulla pek ilgisi yoktur. O daha çok arkadaşları ve kendisini grafiti konusunda cesaretlendiren amcası Aaron ile zaman geçirmek ister. Miles, hayatındaki ufak sorunlarla boğuşurken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atar. O artık özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramandır. Zehir atma, kamuflaj, nesnelere yapışabilme, çok gelişmiş duyma pek çok güç kazana Miles, gerçek bir süper kahraman olabilmek için Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham’dan yardım alır. Süper kahraman olmanın sorumluluklarını öğrenen Miles artık maskesini takıp kötülüğe karşı savaşmak için harekete geçmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top