Hesabım
    "Bad Boys For Life" Ev Sinemasına Erken Geliyor!

    Coronavirüs, sinema endütrisini değiştiriyor mu?

    Coronavirüs pandemisi birçok şeyi yapma şeklimizi değiştirdi. Birbirimizle nasıl etkileşim kurduğumuz, evden ne sıklıkla ayrıldığımız ve hatta dünya hakkında nasıl düşündüğümüze kadar her şey değişti. Ayrıca, film endüstrisini hızlı bir şekilde değişmeye ve hayranların filmlere gidemedikleri zaman nasıl meşgul edeceklerini anlamaya çalışmaya zorladı. Ve bunun sonucunda, ev sinemasına çok erken gelen Bad Boys For Life, Hollywood'un kalıplarını kırmak için harekete geçti.

    Sony Pictures, 17 Ocak'ta sinemalarda olan ve kendi adına gişe rekorları kıran aksiyon filminin 31 Mart'ta dijital platformlarda satışa sunulacağını duyurdu. Bu, ilk sinema çıkışından sadece iki ay sonrasına tekabül ediyor ve şu ana kadar gördüğümüz en hızlı geri dönüşlerden biri anlamına geliyor. İki ay bir süre, ev sinemasına geçiş çok kısa bir süre ama Coronavirüs buna sebebiyet verdi. Büyük bütçeli bir aksiyon filmi için oldukça yeni olan bu durumdan son dönemde faydalanan birkaç film daha oldu: The Invisible Man, EmmaBirds of Prey ve Onward... 

    Bununla birlikte, pandemi şiddetini artırırken ve insanların çoğu artık evlerine kapanırken, film stüdyoları, hayranların filmlerinin dijital versiyonlarını satın alma konusunda daha agresif olabileceğin düşünüyor. Bad Boys For Life, şimdilik 2020'nin en büyük hitlerinden biri. Hiç zorlanmadan, ulusal gişede 200 milyon doları geçen ilk film oldu ve ülke çapındaki salonlarda uzun süre kendine yer bulmayı başardı. 

    Bakalım bu durum, kısa sürede kurtulmayı umduğumuz Coronavirüs pandemisinden sonra da bu şekilde devam edecek mi? Çünkü, hali hazırda sürekli gelişen ev sineması bu durumun kaçınılmaz olduğunu gösteriyordu. Bu dönem yapılan atılımlar, her şey normal döndüğünde de artık endüstirnin yeni stratejilerinden biri haline gelebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top