Hesabım
    Netflix, Kumail Nanjiani'li "The Lovebirds"ün Haklarını Satın Aldı

    Netflix, yeni filmleri bünyesinde toplamaya devam ediyor.

    Dev dijital streaming platformu Netflix, ev sineması hizmetini üyelerine sunmaya devam ediyor. Coronavirüs salgınının patlak vermesiyle birlikte vizyona giremeyecek filmleri platforma taşımak için mücadele veren Netflix, The Lovebirds'ün haklarını satın aldı.

    Eternals'ın yıldızı olması beklenen Kumail Nanjiani ve Issa Rae'nin başrolünü üstlendiği suç ve komedi türündeki The Lovebirds'ün hakları Netflix'e gitti. Yurt dışında 3 Nisan 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan The Lovebirds, coronavirüs salgını nedeniyle vizyondan çekilmek zorunda kaldı. Bu durumda diğer tüm vizyondan kaldırılan filmlerle birlikte yeni tarihini beklemek yerine, hakları Netflix'e devredilerek hızlı yoldan izleyicileriyle buluşturulma kararı verildi. Filmin SXSW Festivali'nde dünya prömiyerini yapması bekleniyordu. Ancak dünya çapındaki birçok festival gibi SXSW da iptal edildi.

    Komedi ve dram türündeki The Lovebirds'ün konusu ise şöyle: Ayrılmanın eşiğinde olan bir çift, kendilerini bir anda gizemli bir cinayet vakasının içerisinde bulur. Adlarını temizlemeye ve olayı çözmeye çalışan çift, bu süreçte kendilerini ve ilişkilerini nasıl kurtaracaklarını bulmaları gerekmektedir. Michael Showalter'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Lovebirds, 'ün senaryosunu Aaron Abrams ve Brendan Gall kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Big Sick, Life As We Know It, Stuber, Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Kumail Nanjiani ile Little, Insecure, A Black Lady Sketch Show'da karşımıza çıkan Issa Rae'nin yanı sıra Paul SparksKyle BornheimerJoe Chrest gibi isimler bulunuyor.

    Film şirketlerinin ertelenen filmleri arasında Disney'den MulanBlack WidowWoman In The WindowThe Personal History of David Copperfield; Paramount'tan A Quiet Place 2; Universal'dan Fast and Furious 9; Fox'tan AntlersThe New Mutants; Sony'den Peter Rabbit 2 ve Escape Room 2; MGM'den No Time To Die gibi filmler bulunuyor. Warner Bros, Fantastic Beasts 3Matrix 4The Batman gibi filmlerinin prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladı. Marvel'dan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri de ayrıca durduruldu. Kısa süre önce vizyona giren The Invisible ManEmma, The Hunt, Bloodshot, Sonic The Hedgehog gibi yapımlar da VOD olarak ev sinemasında izleyicilerine açılıyor.

    The Lovebirds'ün Netflix'teki gösterim tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top