Hesabım
    "Kirpi Sonic" Evlere Taşınan Filmlerin Arasına Girdi

    Warner Bros, Sonic The Hedgehog'un dijital satışını erkenden yapma kararı aldı.

    Coronavirüs salgınının dünyaya yayılmasından hemen önce vizyona giren Kirpi Sonic'in erkenden dijital satışının başlaması kararı alındı. Warner Bros, Sonic The Hedgehog'u 14 Şubat tarihinde vizyona sokmuştu. Önümüzdeki hafta içerisinde ise DVD, Blu-ray ve UHD satışlarına başlanacak.

    Dünya çapında hızla yayılan ve tüm sinema sektörünü durma noktasına getiren coronavirüs salgını, en büyük vurgununu Hollywood'a yaptı gibi görünüyor. Neredeyse tüm ülkelerde kapatılan sinemaların ardından son olarak Kirpi Sonic'in dijital satışına başlanacağı resmi olarak duyuruldu. Sonic The Hedgehog, Bloodshot, Emma, The Hunt, The Invisible ManBad Boys For Life gibi filmlerin arasına VOD olarak eklenmiş oldu.

    Popüler Japon yapımı video oyunundan uyarlanan Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    Coronavirüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi ertelendi. Film şirketlerinin ertelenen filmleri arasında Disney'den MulanBlack WidowWoman In The WindowThe Personal History of David Copperfield; Paramount'tan A Quiet Place 2; Universal'dan Fast and Furious 9; Fox'tan AntlersThe New Mutants; Sony'den Peter Rabbit 2 ve Escape Room 2; MGM'den No Time To Die gibi filmler bulunuyor. Warner Bros, Fantastic Beasts 3Matrix 4The Batman gibi filmlerinin prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladı. Marvel'dan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri de ayrıca süresiz olarak durduruldu.

    95 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişeden 306 milyon dolar kazanan Sonic The Hedgehog, 31 Mart tarihinden itibaren dijital platformlardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top