Hesabım
    Netflix Animasyon Filmi "Willoughby Ailesi"nden Fragman!

    Yeni animasyon filmi "The Willoughbys"dan fragman geldi.

    Netflix online streaming platformunda izleyicileriyle buluşacak olan Willoughby Ailesi'nden resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda aileleri tarafından terk edilen çocukların evlerinde özgür kalma, ama bir süre sonra yeni bir aile arayışına girme hikayelerini görüyoruz.

    Kris PearnCory Evans ve Cory Evans'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "The Willoughbys"ın konusu ise şöyle: The Willoughbys, aileleri tarafından terk edilen dört çocuğun yaşadıklarını konu ediyor. Dört Willoughby, ebeveynleri tarafından terk edilince, kendi başlarının çaresine bakmaları gerektiğini fark eder. Sorumsuz ebevenylerinin yokluğunda kendilerini türlü maceraların içinde bulan dört çocuk, bu süreçte aile olmanın gerçek anlamını keşfeder.

    Eski moda bir animasyon filmi olduğu söylenen The Willoughbys, Lois Lowry'nin kitabından uyarlanarak senaryoya aktarıldı. Filmin senaryosunu Kris Pearn ve Mark Stanleigh kaleme aldı. Kitabın Willy Wonka ile Citizen Kane'in birleşimi olduğu söylenenler arasında yer alıyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Will Forte, Martin Short, Alessia Cara, Ricky Gervais, Maya Rudolph gibi isimlerin yer aldığı The Willoughbys, Netflix'te 22 Nisan'da yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top