Hesabım
    "Train To Busan" Devam Filmi "Peninsula"dan Yeni Görseller!

    Peninsula'dan yeni detaylar geldi.

    Kore Sineması'nın verdiği en iyi korku filmi örneklerinden biri olan Train To Busan'in devam filmi Peninsula için hazırlıklar devam ediyor. Sang-Ho Yeon'un yönetmenliğini üstlendiği devam halkasından bu kez yeni görseller paylaşıldı. Görsellerde büyük bir mücadelenin başlamak üzere olduğunu görüyoruz.

    Train To Busan'in devam filmi Peninsula'nın konusu kısaca şöyle açıklanıyor: Film, zombilerle dolu bir dünyada sıkışıp kalan bir grup insanın yaşamına odaklanıyor.Jung-Seok denizaşırı bir kaçış planını başarıyla uygulayan eski bir askerdir. Jung-Seok'a geri dönme ve hayatta kalanları bulma görevi verilir. Her ne kadar Peninsula'yı devam filmi olarak adlandırsak da yönetmen Sang Ho Yeon tam olarak devam halkası olmasını açıkladı. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Böyle bir skalada olan Peninsula, Train to Busan ile karşılaştırılamaz. Bağımsız bir film gibi görünmesini sağlar. Train to Busan dar alanlarda çekilen yüksek konseptli bir filmken Peninsula'da geniş alan hareketleri bulunuyor."

    Yönetmen daha önce de "Bu film, Train To Busan'ın bir uzantısı. Virüsün Kore'ye sıçramasından sonrasını anlatıyor, ama karakterler aynı değil. Aynı dünya görüşüne sahip ve Train To Busan'in ardından yarımadada neler yaşandığına odaklanıyor." sözleriyle filmi anlatmıştı.

    Peninsula'nın oyuncu kadrosunda Dong-won Gang ve Jung-hyun Lee'nin bulunduğu biliniyor. Filmin yurt dışında vizyona girmesi, Kore'den hemen sonra olacak. Şimdilik verilen tarih 12 Ağustos 2020 oluyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top