Hesabım
    Bruce Willis'li "Cosmic Sin" Kadrosuna Frank Grillo, Luke Wilson Katıldı

    Bruce Willis'li bilim kurgu filminin kadrosu genişliyor.

    Berlin Film Festivali'nin film pazarı sırasında hakları satılan bilim kurgu filmi Cosmic Sin'in oyuncu kadrosuna yeni isimlerin eklendiği resmi olarak açıklandı. Bruce Willis başrollü filmin oyuncu kadrosuna Frank Grillo, Luke Wilson, Adelaide Kane eklendi.

    Die Hard serisi, Pulp FictionMoonlightingThe Sixth SenseGlassUnbreakable gibi yapımların yıldız oyuncusu Bruce Willis'in başrolüne yerleştirildiği bilim kurgu türündeki Cosmic Sin'in oyuncu kadrosuna yeni isimlerin katıldığı duyuruldu. Marvel Sinematik Evreni'nde Crossbones olarak izlediğimiz Frank Grillo; The Royal Tenenbaums, Bottle Rocket, Idiocracy gibi yapımlardan tanıdığımız Luke Wilson; The Purge, Teen Wolf, Once Upon A Time gibi yapımların güzel oyuncusu Adelaide Kane bu isimler arasında yer alıyor.

    Cosmic Sin adını alan yapım, bir grup savaşçı ve bilim insanını odağına alacak. Düşmancıl bir grup uzaylının gelmesi üzerine bu savaşçı ve bilim insanlarından oluşan topluluk, ırklarını kurtarmaya çalışacak. Bu uzaylıların hedefi insanların bedenlerini kullanabilmektir. Böylece insan ırkını yakından inceleyebileceklerdir. Saban Films'in haklarını devraldığı filmin yönetmen ve senaristliğine It Follows, November Man, Heist gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Corey Large ve Broil, Animals, True Detective gibi yapımlardan tanıdığımız Edward Drake imzasını atacak. Şimdilik çekimlere ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top