Hesabım
    Aquaman Senaristi, Devam Filmiyle İlgili Detay Verdi!

    David Leslie Johnson-McGoldrick, Aquaman 2 ile ilgili konuştu.

    Korku filmleriyle büyük başarı yakalayan James Wan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Aquaman'in devam halkası hakkında yeni detaylar geldi. Aquaman 2 hakkında konuşan isim, senarist David Leslie Johnson-McGoldrick oldu.

    DC Evreni'nin en beğenilen filmlerinden biri olan Aquaman'in devam filminin çekileceği daha önce resmi olarak duyurulmuştu. Coronavirüs salgınından hemen önceki bilgilere göre James Wan Malignant filmiyle ilgilendiği için henüz Aquaman üzerinde çalışmaya başlamamıştı. Paul Morris'in çizgi romanlarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Aquaman'in senaristliğini bir kez daha David Leslie Johnson-McGoldrick üstlenecek. Senarist, ikinci film hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Belirgin bir çizgi roman hikayesini ele alarak onu uyarlamayacağız. Ama eğer peşinde olduğumuz şeyi bilmek istiyorsanız, Black Manta'yı içeren herhangi bir Silver Age hikayesini seçin." 2018 yılında konuşan yapımcı Peter Safran, Black Manta'yı göreceğimizi onaylamıştı. Black Manta karakterine Yahya Abdul Mateen II'nun hayat veriyordu. Coronavirüs salgını öncesi oyuncu Matrix 4 prodüksiyonuyla ilgileniyordu.

    Aynı zamanda Aquaman'in animasyon dizisi de çekilecek. HBO, “King of Atlantis” hikayesini ele alarak Aquaman'in Atlantis'teki hükmünün ilk günlerini anlatmak istiyor. Ayrıca Aquaman'e korku türünde bir spin-off filmi de gelecek. Hikayesi denizlerin altında, Atlantis Krallığı'nda yaşayan korkutucu canlıların ekseninde kurgulanacak olan korku türündeki The Trench'in senaryosu Noah Gardner ile Aidan Fitzgerald'a emanet edildi. Henüz bu filmle ilgili yeni bir bilgi bulunmuyor.

    Aquaman'in konusu ise şöyleydi: Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır. Bu yolculukta Arthur kendiyle yüzleşmenin yanı sıra, bir kral olmaya layık olup olmadığını da keşfetmek zorundadır. Aquaman 2'nin 2022 yılı içerisinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top