Hesabım
    İstanbul Experimental'dan Her Gün Yeni Bir Deneysel Film!

    İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali "Screening Room" ile evde kalmamızı sağlayacak!

    İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali'ni 2018 yılından bugüne gerçekleştiren İstanbul Experimental, bu kez evlere taşınıyor. Coronavirüs salgınının yoğun olduğu bu günlerde İstanbul Experimental, "Screening Room" ile sinemaseverlerin her gün yeni bir film izlemesini sağlayacak.

    Geçtiğimiz gün, yani 23 Mart tarihinden itibaren başlatılan Screening Room konseptinde, İstanbul Experimental her gün yeni bir filmi sinemaseverlere sunacak. Screening Room'un ilk filmi Christine Hürzeler imzalı Shooting Crows oldu. Film, boş bir parkta yaşanan kargaşa arasında parkın kargalarını görkemli bir yolla anlatıyor. Bir yanda polisler bir kadını arıyorken diğer yanda hayal ile gerçeğin bulanıklaştı bir anlatı sunan filmin ardından Screening Room filmleri her gün yeni bir deneysel film konseptiyle online olarak izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

    İstanbul Experimental'ın Screening Room filmleri hakkında bilgi edinmek için www.istanbulexperimental.com'u ziyaret edebilirsiniz. İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali son olarak geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşmuştu. Festival kapsamında 30 ülkeden 128 kısa ve uzun metraj film gösteriminin yanı sıra, paneller, söyleşiler, performanslar ve partiler gerçekleştirilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top