Hesabım
    Arnold Schwarzenegger, Tıbbı Malzeme Desteği İçin 1 Milyon Dolar Bağışladı

    Coronavirüs çalışmaları için Schwarzenegger'den önemli destek..

    Kerry Brown

    Vücut geliştirme şampiyonu olarak kariyerine başlayan, daha sonra Hollywood'un en ünlü aktörlerinden biri haline gelen ve bir dönem Kaliforniya Valisi de olan Arnold Schwarzenegger, Coronavirüs pandemisi ışığında tıbbi malzeme ihtiyacı için 1 milyon dolarlık bir bağışta bulundu.

    Schwarzenegger, hastanelere malzeme, maske ve önlük tedarik etmek için 5 milyon dolar toplamayı amaçlayan Frontline Responders Fund adlı bir GoFundMe kampanyasının bağlantısını paylaştı ve şunları yazdı: “Kanepede oturmaya ve işlerin ne kadar kötü olduğundan şikayet etmeye asla inanmadım; Her zaman işleri daha iyi hale getirmek için üzerimize düşeni yapmamız gerektiğine inandım. Bu, gerçek aksiyon kahramanlarımızı hastanelerimizin ön saflarında korumanın basit bir yolu ve bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

    Kampanyaya yapılan bağışlar, doğrudan cephe sorumlularına yardım sağlayan Flexport.org'a gidecek ve daha sonra tıbbi malzeme alımı içina dımlar atılacak. Schwarzenegger sözlerine şöyle devam etti; “Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve hastane personelimiz bu krizin gerçek aksiyon kahramanlarıdır. Ben filmlerde sadece bir tane oynuyorum. Onlara kişisel koruyucu ekipman hakkı sağlama fırsatı ve sorumluluğumuz var. Şimdi, bu virüsle savaşırken onları güvende tutmak için Flexport.org’un planını duyduğumda, bu benim aklıma gelmediği için üzüldüm. Milyon dolarlık birkaç yüz bin maske satın almak için elinizden ne geliyorsa yapalım ve lütfen kahramanlarımızı desteklemek için bana katılın.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top