Hesabım
    Gal Gadot, Yeni "Wonder Woman 1984" Posterini Paylaştı

    Ertelenen Wonder Woman 1984'dan yeni detaylar...

    Coronavirüs salgınının yaz aylarında sona ermeyeceği düşünülerek geç de olsa harekete geçildi ve Wonder Woman 1984 filminin vizyon tarihi ertelendi. Ancak bu durum filmden yeni detaylar elde etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Yıldız oyuncu Gal Gadot, filmden hareketli bir poster paylaştı.

    Warner Bros'un sonunda coronavirüsü ciddiye alarak vizyon tarihini ertelediği filmlerinin arasında Wonder Woman 1984 da bulunuyor. Yalnızca iki ay ertelenerek vizyon tarihi Ağustos'a alınan Wonder Woman 1984'dan yeni bir poster paylaşıldı. Paylaşımı yıldız oyuncu Gal Gadot yaparak şu sözleri sarf etti: "Bu karanlık ve korkutucu günlerde aydınlık bir geleceği dört gözle bekliyorum. Sinemanın gücünü hep birlikte paylaşabileceğimiz günleri. Wonder Woman 1984 filmimizi 14 Ağustos 2020'ye yeniden eklediğimiz için heyecanlıyım. Umarım herkes güvendedir. Herkese sevgilerimi gönderiyorum."

    Yılın en yüksek gişe hasılatlı filmlerinden biri olması beklenen Wonder Woman 1984'ün oyuncu kadrosunda  Gal Gadot'un yanı sıra, Pedro PascalConnie NielsenChris PineKristen WiigGabriella WildeRobin Wright ve Lyon Beckwith gibi oyuncular yer alıyor. Filmin eski tarihi 5 Haziran olurken, yeni belirlenen tarih 14 Ağustos 2020 oldu.

    Coronavirüs salgını dünya çapında çoğu sinemanın kapanmasına neden oldu. Avrupa ve Amerika şimdilerde salgının en yoğun günlerini yaşarken, salgının başlangıç noktası olan Çin virüsten kurtulmuş bulunuyor. Hatta ülkede 500 kadar sinema yeniden açılıyor. Bu sırada Hollywood ve Avrupa eğlence sektörü tamamen durduruldu. Yalnızca animasyon filmleri için çalışmaya devam ediliyor. Ayrıca yeni projeler de gündeme getiriliyor. Sinemaların kapatılması, Avrupa'da büyük sorunların gündeme gelmesine neden oldu. Sinemaların aylarca kapalı kalması, bir daha hiçbir zaman açılamayacak oldukları anlamına gelebilir. Bu nedenle Uluslararası Sinema Birliği Avrupa hükümetlerine çağrıda bulunarak maddi yardım istemişti. Ülkemizde de sinemalar İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla kapatıldı. Bu durumun neleri getireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top