Hesabım
    Jon M. Chu, "In The Heights"ın Karanlıktan Çıkmamızı Sağlayacağını Söylüyor

    In The Heights'ın vizyondan kaldırılması ne anlama geliyor?

    Coronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz günlerde ertelendiği açıklanan Warner Bros filmleri arasında In The Heights da bulunuyordu. Warner Bros'un çok geç yaptığı açıklamayla birlikte, müzikal filmin vizyon tarihi belirsiz bir hale geldi. Bu konu hakkında yönetmen Jon M. Chu açıklama yaptı.

    Anthony Ramos ve Lin Manuel Miranda'nın yıldızı olduğu müzikal tiyatro oyunundan uyarlama In The Heights, vizyon tarihi süresiz olarak ertelenen filmler arasında yer alıyor. İlk vizyon tarihi Haziran ayında olan filmin yeni tarihi bilinmiyor. Crazy Rich Asians filmiyle büyük bir çıkış yakalayan Jon M. Chu, In The Heights'ın da yönetmen koltuğuna oturuyor. Chu, erteleme kararıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "İnsanların filmi sinemada deneyimlemesini istiyoruz. Filmin müzikal olması ile ilgili tarihe bakarsanız, bu tür filmler en kötü zamanlarda yaşamı kutlamak için insanları bir araya getirmiştir. Ve şimdi buna her zamandan daha çok ihtiyacımız var. Çocuğu okuldan eve gelenlerin kişisel durumları kötüye gidiyordu. Bu yüzden filmi durdurma kararı aldık. Aslında durumdan emin olmak için stüdyoyu aradım, çünkü haberi online olarak almıştım. 'Söz veriyoruz. Bu filmin ne olduğunu biliyoruz.' dediler. Lin ile onun için en önemli olan şeyin doğru şekilde filmin yayınlanması olduğunu konuştuk. O şarkı gerçek olduğunda ve güç geri geldiğinde bence film birçok insana ihtiyaçları olan ışığı verecek. Bu filmi büyük perde için çekmemizdeki büyük olay, insanların doğru yerde hayatlarının tadını çıkarmasında. İnsanların karanlıktan çıktığında ışığın içeri girmesinde."

    Quiara Alegria Hudes'in müzikal tiyatrosunda uyarlanan In The Heights'ın konusu ise şöyle: New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top