Hesabım
    "Yokuş Aşağı" ve "Vahşetin Çağrısı" Ev Sinemasına Geçiş Yaptı!

    Downhill ve Call of The Wild'ın VOD satışları başlıyor.

    Sinemaların kapatılmasının ve ne zaman açılacağının bilinmemesinin ardından iki yeni film daha ev sinemasıyla izleyicilerine açıldı. Bunlardan biri Force Majeure uyarlaması Downhill olurken, diğeri Jack London kitap uyarlaması The Call of The Wild oldu. İki film için de 27 Mart tarihi verildi.

    Coronavirüs salgınının sinema sektöründe yarattığı yıkıcı etkiyle birlikte şirketler ve yapımcılar filmlerini kurtarma çabalarıyla baş başa kaldı. Şimdiye kadar Sonic The HedgehogBloodshotEmmaThe HuntThe Invisible ManBad Boys For Life gibi filmler VOD olarak izleyicilerinin satın alımlarına açıldı. Şimdi ise bu dijital satışlara  Will Ferrell ve Julia Louis-Dreyfus başrollü Yokuş Aşağı ile Star Wars yıldızı Harrison Ford'un başrolü olduğu Vahşetin Çağrısı filmleri eklendi. Amerika'da The Call of The Wild 14.99$'a, Downhill ise 9.99$'a temin edilebiliyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi ertelendi. Film şirketlerinin ertelenen filmleri arasında Disney'den MulanBlack WidowWoman In The WindowThe Personal History of David Copperfield; Paramount'tan A Quiet Place 2; Universal'dan Fast and Furious 9; Fox'tan AntlersThe New Mutants; Sony'den Peter Rabbit 2 ve Escape Room 2; MGM'den No Time To Die gibi filmler bulunuyor. Warner Bros, Fantastic Beasts 3Matrix 4The Batman gibi filmlerinin prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladı. Marvel'dan Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in, Baz Luhrmann imzalı Elvis Presley biyografik filminin çekimleri de ayrıca süresiz olarak durduruldu.

    SXSW Festivali, Cannes Film Festivali, Tribeca Film Festivali ertelendi. SXSW, kısa filmlerini online olarak yayınlama kararı aldı. Cannes, film marketini online olarak açmak için uygulama ile anlaşma yaptı. Önümüzdeki aylarda sinema sektörünün durumu daha da netleşecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top