Hesabım
    Hugh Jackman'lı "Bad Education"dan Yeni Fragman!

    Hugh Jackman bu kez yolsuzluk peşinde!

    Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde gerçekleştiren ve beğenileri toplayan Bad Education'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Bir HBO filmi olarak izleyicileriyle buluşacak olan Bad Education'ın The White Stripes şarkısı eşliğindeki fragmanında bir müfettişin okulda yolsuzluk yapmasının ortaya çıkmasıyla birlikte tüm okul çalışanlarının paniklemesine tanıklık ediyoruz.

    X-Men serisinin en sevilen karakterlerinden Wolverine'e uzun yıllar hayat veren ve Les Miserables, The Greatest ShowmanThe Front Runner gibi yapımlarla başarısını kanıtlayan Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı Bad Education'ın konusu ise şöyle: Long Island'da müfettiş olan Frank Tassone ve onun müfettiş asistanı Pam Gluckin, Roslyn Okulu'na daha önce hiç görülmemiş bir prestij sağlar. Frank her daim tertemiz ve jilet gibi giyinimiyle, etrafına yaydığı pozitif enerji ve güvenle tanınır. Ta ki, içinde bulunduğu topluluğun liderleri ve endişeli veliler başına üşüşene kadar. Frank o güne kadar hiç yanlış yapmamasıyla biliniyordu. Ancak cesur bir gazeteci öğrenci, daha derinlere bakmaya ve Frank'in yaptığı yolsuzlukları su yüzüne çıkarma kararı alır.

    Bad Education'ın senaryosunu, lise yıllarında kendi başından geçenlerden ilham alarak Mike Makowsky kaleme aldı. Senarist Mike Makowsky'yi ise Take Me, I Think We're Alone Now gibi yapımlardan tanıyoruz. Bad Education'ın yönetmen koltuğunda başarılı gençlik filmi Thoroughbreds'in yönetmenliğini üstlenen Cory Finley oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman'ın yanı sıra I Tonya filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Allison Janney, geçtiğimiz yıl Hereditary'de sergilediği performansla beğenileri kazanan Alex WolffAnnaleigh AshfordKathrine NarducciRay Romano gibi isimler yer alıyor. 

    Bad Education 25 Nisan tarihinde HBO'daki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top