Hesabım
    Orijinal "Görünmez Adam" Posteri 180.000$'a Satıldı!

    The Invisible Man posteri, müzayedede satıldı.

    H.G. Well'in klasik eserinden il kez 1933 yılında beyaz perdeye uyarlanan "Görünmez Adam"ın orijinal posteri müzayedede satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılan The Invisible Man posterine biçilen değer tam 182.400$ oldu.

    Universal Pictures'ın canavar evrenine ait olan The Invisible Man, bu yıl içerisinde yeniden uyarlanarak izleyicileriyle buluşmuştu. Modern uyarlaması da en az orijinali kadar sevilmiş, başarılı bulunmuştu. Şimdi ise orijinal film bir kez daha gündeme geldi. Heritage Auctions tarafından düzenlenen açık artırmada The Invisible Man'in yanı sıra birçok klasik filmin orijinal posterleri de satılıyor. Bunlar arasında Casablanca, Frankenstein, Bordertown ve The Jazz Singer bulunuyor. Aralarından The Jazz Singer'ın alıcısının tam 2.64 milyon dolar vererek posteri satın alması büyük bir tartışma konusu olarak yerini almıştı.

    The Invisible Man'in posterinin 182.400$'a satılması hakkında Heritage Auctions yöneticisi Grey Smith şu sözleri sarf etti: "Ekonominin sıkıntılı olduğu bu belirsiz günlerde bu büyük bir başarı oldu." Yeni The Invisible Man uyarlamasının konusu şöyle: Film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass'ın çevresinde örülüyor. Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu bulur ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar verir. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alır. Ancak Cecilia’nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlar. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalışır. Ancak bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına girer. Görünmez Adam, coronavirüs salgını nedeniyle vizyonda az süre kalabildi. Bu nedenle şirket, filmi VOD olarak izleyicileriyle erkenden buluşturma kararı almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top