Hesabım
    Doctor Strange 2'nin Prodüksiyon Hazırlıkları Uzaktan Devam Ediyor

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın çekimlerinde henüz erteleme görünmüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın prodüksiyon hazırlıklarına devam ettiği açıklandı. Çekimlerine Haziran ayı içerisinde başlanması planlanan Doctor Strange 2 için henüz coronavirüs ertelemesi yapılmadığı görülüyor. Hazırlıkların uzaktan yapıldığı belirtiliyor.

    Benedict Cumberbatch'in başrolünde bulunduğu ve korku ögelerinin yoğun olması planlanan Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni detaylar geldi. Variety'nin haberine göre, Covid-19 krizinin ortasında olmamıza rağmen Marvel ve Disney çekimlerin ertelenmesi için bir karar almadı. Haziran ayında çekimleri yapılmak üzere hazırlıklarına devam edilen Doctor Strange 2, prodüksiyonu ertelenen diğer filmlerin arasına katılmadı. Marvel bünyesindeki Shang-Chi The Legend of The Ten Rings'in çekimlerine yönetmen Destin Daniel Cretton'ın coronavirüs şüpheleri nedeniyle ara verilmişti. Ayrıca Mission Impossible 7, Red Notice gibi gişede büyük beklentilere sahip olan filmlerin çekimleri durduruldu. Buna rağmen Doctor Strange 2 hakkında stüdyodan ses çıkmıyor, ön hazırlıklara uzaktan devam ediliyor.

    Sam Raimi'nin yönetmenliğini üstleneceği söylentileri dolaşan Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yeni senaristinin Michael Waldron olacağı açıklanmıştı. Marvel ile Scott Derrickson ve Jade Bartlett'ın yaratıcı fikir farklılıkları olması nedeniyle Doctor Strange 2'nin ekibi istifa etmek durumunda kalmıştı. Elizabeth OlsenBenedict Wong ve Chiwetel Ejiofor'un Cumberbatch'e eşlik edeceği filmin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVisionShe HulkMs. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması bekleniyor. Ancak tüm bu varsayımlar coronavirüs salgınının sinema sektöründeki etkisinin azalmasında durumunda gerçekleşebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top