Hesabım
    Joel Coen'in Yönetmeni Olacağı "Macbeth" Durduruldu

    Frances McDormand ve Denzel Washington'lı Macbeth çekimleri ertelendi.

    Joel Coen'in yönetmen koltuğuna oturacağı A24 bünyesindeki Macbeth uyarlamasının prodüksiyonunun durdurulmasına karar verildi. William Shakespeare'in eserinden Frances McDormand ve Denzel Washington eşliğinde uyarlanacak olan filmin durdurulma nedeni diğer filmler gibi coronavirüs salgını oldu.

    Joel Coen'in eşi Frances McDormand ile birlikte çekeceği 9. filmi olması planlanan Macbeth, prodüksiyonu süresiz olarak ertelenen yapımlar arasına eklendi. Los Angeles'ta çekilmesi beklenen filmi Joel Coen'in Ethan Coen olmadan hayata geçireceği biliniyordu. Filmin prodüksiyonu için belirlenen yeni tarih henüz açıklanmadı. Böylece Macbeth, Elvis Presley biyografik filmi, Mission Impossible 7, Red Notice, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings gibi yapımların arasına eklenmiş oldu.

    Deja VuTraining DayThe Magnificent SevenThe EqualizerFencesThe Book of EliMan on FireAntwone Fisher gibi filmlerin usta oyuncusu olan ve Training Day ile Glory filmleriyle Oscar'ın sahibi olan Denzel Washington ve Three Billboards Outside Ebbing MissouriFargoMoonrise KingdomAlmost FamousState of GraceBurn After Reading gibi yapımlarda karşımıza çıkan ve Three Billboards Outside Ebbing Missouri ile Fargo'da sergilediği performanslar sayesinde Oscar'a layık görülen Frances McDormand'ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Brendan Gleeson, Henry Melling, Ralph Ineson gibi isimler yer alacak. Filmin yapımcılığını No Country For Old Man'den tanıdığımız Oscar ödüllü Scott Rudin üstleniyor. Joel Coen, Fargo filmi ve dizisi, Hail Caesar, The Ballad of Buster ScruggsA Serious ManInside Llewyn DavisNo Country for Old MenO Brother, Where Art Thou? gibi önemli Hollywood filmlerinin yönetmenliğini üstlenmişti.

    Eğer coronavirüs salgınının önüne geçilebilirse, Macbeth filmi 2021 yılında izleyicileriyle buluşuyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top