Hesabım
    Idris Elba'dan Coronavirüs Güncellemesi!

    Idris Elba, coronavirüse karşı bağışıklık kazanmaya başladığını açıkladı.

    Geçtiğimiz haftalarda coronavirüs salgınının dünyanın dört bir yanındaki oyunculara yayılmaya başladığı haberleri duyurulmuştu. Covid-19 virüsünü kapanlardan biri de Idris Elba olmuştu. Elba, yeniden bir açıklama yaparak virüse karşı bağışıklık kazanmaya başladığını belirtti.

    Idris Elba ve eşi Sabrina Dhowre'nin coronavirüs salgınına yakalandığı geçtiğimiz haftada açıklanmıştı. Çift, Tom Hanks, Rita WilsonOlga Kurylenko gibi isimlerin arasında eklenmişti. Şimdi ise Idris Elba, Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı ve güncel bilgiler verdi: "Umarım herkes bu durumla başa çıkıyordur. Şu anda hala karantinadayım. Sabrina ve ben hiçbir değişiklik olmadan iyi hissediyoruz. Doktor karantinadan sonra belirli bir süre boyunca antikorlarımız savaştığı için bağışıklık kazanmış olacağımızı söyledi. Bir noktadan sonra eve, Londra'ya gitmek istiyoruz. Güvende kalın."

    Idris Elba ve Sabrina Dhowre henüz karantinadan çıkmamış olsa da, bu hastalığı atlattığını bildiğimiz isimler arasında Tom Hanks ve Rita Wilson bulunuyor. Salgından tüm eğlence sektörü etkilenmiş durumda. Önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan tüm filmler vizyondan çekildi, sinemalar kapatıldı ve çekimler durduruldu. Sektörün durması nedeniyle salon sahipleri de panik halinde bulunuyor. Avrupa'da sinemacılar birliği bu konuda hükümetten destek istese de hükümetlerden henüz bir ses çıkmış gibi görünmüyor. Netflix gibi dev şirketler ise sektör emekçilerine bütçe ayırarak ekonomik krizi atlatmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top