Hesabım
    Ryan Gosling, Astronot Filmi 'Project Hail Mary'de Yer Alacak

    Ryan Gosling, Firts Man sonrası yine bir astronot filminde..

    First Man”den sonra Ryan Gosling başka bir astronot filminde başrol oynayacak. Aktör, Andy Weir romanına dayanarak hazırlanan ve MGM tarafından üretilecek olan “Project Hail Mary” için görüşmelerde son noktaya geldi. Coronavirüs molası sonrası çalışmalar vakit kaybetmeden başlayacak.

    “Project Hail Mary”, Dünya'yı kurtarmaya çalışan bir uzay gemisinde bulunan yalnız bir astronot üzerine yoğunlaşıyor. Film, önümüzdeki bahar Random House tarafından yayınlanacak. Weir'in ilk romanı “The Martian” 2011'de yayımlandı. Hikaye, 2035 yılında Mars'ta yalnız başına sıkışmış bir Amerikan astronotunun hayatta kalma mücadelesini izliyordu. Ridley Scott'ın yönettiği ve Matt Damon'un oynadığı film uyarlaması 2015 yılında piyasaya sürüldü ve dünya çapında 630 milyon dolar hasılat ile yedi dalda Akademi Ödülü adaylığı kazandı.

    Weir, 2017 yılında ise, Ay'da bulunan tek şehir Artemis'te kaçakçılık yaparak geçimini sağlamayan çalışan Jazz adlı bir kadının hikayesini anlatan “Artemis” adlı romanını yayınladı. Jazz, ödenecek borçlar ve düşük bir maaşla yaşarken, kucağına hayatını değiştirecek bir fırsat gelir ve hayır diyemez.

    Fox ve New Regency son film haklarını satın aldılar ve Phil Lord'la Chris Miller'ı projenin başına geçirdiler. Gosling, “Half Nelson” ve “La La Land” ile Oscar'a aday gösterildi. En son rol aldığı film, 2018 yapımı “First Man” oldu ve astronot Neil Armstrong'u canlandırdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top