Hesabım
    Ryan Reynolds, Netflix'in ‘Dragon’s Lair’ Uyarlamasında Başrolde!

    80'lerin sevilen video oyunu ekrana geliyor..

    Erik Pendzich / Shutterstock

    Ryan Reynolds, Netflix için 80'lerin sevilen video oyunu “Dragon’s Lair”ın live-action uyarlamasını yapmak ve üretmek için görüşmelerde bulunuyor. Roy Lee, Vertigo Entertainment adına, Underground Films'ten Trevor Engelson ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Don Bluthve Gary Goldman filmin yönetmen koltuğuna oturacaklar.

    Reynolds, filmde oyunculuğun yanı sıra, Maximum Effort Prodüksiyon Şirketi adına yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecek. Senaryoyu yazmak için “Lego the Movie” ve “Scary Stories to Tell in the Dark” gibi yapımlarda çalışan Dan ve Kevin Hageman görevlendirildi. “Dragon's Lair” Prenses Daphne'yi ejderha Singe ve sihirbaz Mordroc'dan kurtarmaya çalışan oyuncular üzerinden oynanan bir oyundu ve filmde de aynı konu işlenecek. Oyun, ilk olarak 1983 yılında Cinematronics tarafından piyasaya sürüldü.

    İki “Deadpool” filminde oynadığı için daha geniş kesim tarafından tanınan Reynolds, “6 Underground” aksiyon filminde Netflix ile birlikte çalıştı ve yine Netflix'le şu an Gal Gadot ve Dwayne Johnson'la birlikte rol aldığı “Red Notice”ı hazırlıyor. Reynolds ayrıca, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek ile birlikte Liosngate’in yaklaşmakta olan “Hitman’s Wife's Bodyguard”ında da rol alıyor. “Dragon’s Lair”, geçen yılki “Pokemon: Detective Pikachu” ve bu yaz çıkacak olan “Free Guy”ın ardından Reynolds'un yer aldığı üçüncü video oyunu uyarlaması anlamına geliyor.

    Roy Lee, 2002 yılında Vertigo'yu kurdu. Filmleri arasında “The Ring”, “The Grudge”, “It” filmleri, “Lego” franchise'ı ve en iyi film dalında Oscar galibi “The Departed” yer alıyor. Filmin, salgın etkilerinin durumuna göre planlanacak ve muhtemel olarak 2021 yazında vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top