Hesabım
    Netflix Filmi "Sihirli Güreşçi"den Fragman!

    WWE filmi The Main Event'ten fragman paylaşıldı.

    Netflix'in yeni aile dostu filmlerinden biri olan "Sihirli Güreşçi"den fragman paylaşıldı. Bir WWE güreşçisi olmanın hayaliyle yaşayan küçük bir çocuğun hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Jay Karas üstleniyor. Fragmanda 11 yaşındaki çocuğun bir maske bulmasının ardından süper güçlere kavuşmasına tanıklık ediyoruz.

    Parks and Recreation, Splitting Up TogetherBrooklyn Nine Nine gibi komedi türündeki önemli yapımlardan tanıdığımız Jay Karas'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "The Main Event"in konusu ise şöyle: Sihirli Güreşçi, sihirli bir güreş maskesi bulan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. 11 yaşında bir çocuk olan Leo Thompson, sihirli bir güreş maskesi bulduğunda hayatı bambaşka bir hal alır. En büyük hayali WWE Süperstarı olmak olan Leo, bir WWE yarışmasına katılmak için maskeyi kullanır. Bu süreçte en büyük desteği büyükannesinden alan Leo, hayallerini gerçekleştirebilmek için her şeyi göze alır. Ringe çıktığında karşısında efsanevi rakipler bulan Leo, yarışları kazanıp zirveye çıkabilecek midir?

    2000'li yılların çocuk başrollü motivasyon filmlerini andırması nedeniyle nostalji yaşatan The Main Event'in başrolünü Black Panther'de karşımıza çıkan Seth Carr üstleniyor. Ona eşlik eden oyuncular arasında Adam Pally, Tichina Arnold, Lucie GuestMike The Miz Mizanin gibi isimler bulunuyor. The Main Event'in Netflix'teki izleyicileriyle 10 Nisan tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top