Hesabım
    Müfit Can Saçıntı İmzalı "Ters Adam ve Düz Ailesi" İçin Hazırlıklar Sürüyor!

    Komedi filmi için hazırlıklar devam ediyor.

    Son yıllarda çektiği dram soslu komedi filmleriyle ilgileri üzerine çeken başarılı isim Müfit Can Saçıntı, yeni iki projenin yolda olduğunu resmi olarak duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, "Ters Adam ve Düz Ailesi" isimli internet filmi için şimdilerde hazırlık yapılıyor. Kor Ona isimli internet filmi de yolda gibi görünüyor.

    Babamın Ceketi, Mandıra FilozofuYaşamak Güzel Şey gibi yapımlarla tanıdığımız Müfit Can Saçıntı, yeni projesinin "Ters Adam ve Düz Ailesi" olacağını açıkladı. Müfit Can Saçıntı, Youtube Artistik Yapım kanalı üzerinden yayınlanacak olan filmin hazırlıklarının yapılmaya devam edildiğini belirtti. Ters Adam ve Düz Ailesi'nin hazırlık sonrası çekimleri henüz başlamadı. Coronavirüs salgını nedeniyle Ters Adam ve Düz Ailesi'nin çekimleri ilerleyen dönemlerde yapılacak. Bu sırada yönetmen, Kor Ona isimli internet filminin çekimleri yapılıyor. Müfit Can Saçıntı, kendi kendine çektiği görüntüleri birleştirerek karantina günlerinde bir film oluşturmayı planlıyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle Türk sinema sektörü de durma noktasında bulunuyor. İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla birlikte sinemaların kapatılması üzerine tüm yapımcılar filmlerini vizyondan çekmek zorunda kaldı. Sinemaların ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top