Hesabım
    James Bond Silah Koleksiyonu Çalındı!

    100.000 euro değerindeki silah koleksiyonunun çalındığı söyleniyor.

    James Bond serisinin Londra'da bir evde tutulan silah koleksiyonunun tamamen çalındığı resmi olarak açıklandı. Polisi harekete geçiren ve acil olarak soruşturma süreci başlatılan bu olaydaki silahların yerini yenilerinin alamayacağı söyleniyor.

    1950'li yıllardan bugüne nesilden nesile devam eden James Bond serisinin 70 yıldır yapılan silah koleksiyonunun çalındığı bildirildi. Bu koleksiyonun en önemli parçalarından 2002 yılının Die Another Day filmine ait Beretta Cheetah ve Tomcat pistolleri ile 1985 yılının A View To Kill filmine ait olan Walther PPK tabancası da çalınanlar arasında bulunuyor. Ayrıca 1973 yapımı Live and Let Die'dan Smith & Wesson 44 Magnum, Die Another Day'den 22 kalibre Llama'nın da çalındığı belirtiliyor. Koleksiyon tam 100.000 euro değerinde olup Kuzey Londra, Enfield'da bir evde tutuluyordu.

    Bugüne kadar James Bond'u canlandıran isimler arasında Sean Connery, Barry Nelson, Bob Simmons, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy DaltonPierce Brosnan ve Daniel Craig bulunuyor. Daniel Craig, No Time To Die filmiyle birlikte son kez James Bond olacak. 25. Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok, coronavirüs salgını nedeniyle önümüzdeki Kasım ayına ertelendi. Ancak o döneme kadar da sinemaların açılıp açılmayacağı tahmin edilemiyor. Ölmek İçin Zaman Yok'un konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die'ın yeni vizyon tarihi 12 Kasım 2020 olarak seçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top