Hesabım
    Anne Hathaway, "French Children Don't Throw Food" Uyarlamasında Rol Alacak

    Oscar ödüllü yıldız, roman uyarlamasında başrolde..

    Andrew H. Walker / Variety

    Geçen yıl Anne Hathaway ve hayranları için inanılmaz yoğun bir yıl oldu. Oscar ödüllü aktrisin en az üç filmden oluşan bir sinema yılı ve Amazon Prime'da büyük bir TV dizisi vardı. Görünüşe göre de yakın zamanda yavaşlamıyor gibi görünüyor. Çünkü aktris 2020'de salgın izin verirse daha fazla filmle geliyor ve son açıklanan proje, bir edebiyet uyarlaması olan “French Children Don't Throw Food" oldu.

    The Hollywood Reporter'a göre Hathaway, yazar Pamela Druckerman'ın otobiyografisinin bir uyarlaması olan bu yeni filmde başrolde yer alacak. Film, kocasının işi için Paris'e taşınan ve çocuklarını, farklı bir aile kültüründe yetiştirmeye çalışan bir Amerikalı gazetecinin hikayesini anlatacak. Bir yandan da kariyeri ve ailesi arasında gidip gelen kararsız ve hızlı bir tempoyla baş etmeye çalışacak.

    Senaryonun son taslağının Jamie Minoprio ve Jonathan Stern tarafından yazıldığı söyleniyor. Yapım, Graham Broadbent ve Peter Czernin’in Blueprint Pictures Şirketi tarafından, StudioCanal ortaklığında üretiliyor. Blueprint, Oscar ödüllü film “Three Billboards outside Ebbing Missouri"nin yanı sıra yönetmen Autumn de Wilde'ın son filmi “Emma”nın da arkasındaki yapım şirketi olarak biliniyor.

    Daha önce de belirttiğimiz gibi, Hathaway'in geçen sene “Serenity”, “The Hustle” ve “Dark Waters” filmleri de dahil olmak üzere birden fazla projesi yayınlandı. Ayrıca Amazon Prime Video için “Modern Love” dizisinde rol aldı. Bu yıl, Netflix orijinal yapımı “The Last Thing He Wanted” adlı bir filmi daha yayınladı. Ve COVID-19 salgını izin verirse Warner Bros. filmi “The Witches”in yakında sinemalara geldiğini görebiliriz.

    Şimdilik, “French Children Don't Throw Food” hiçbir yönetmen eklenmeden, erken aşama bir proje olarak hazırda bekliyor. Dünya ve sektör bu haldeyken de prodüksiyonun ne zaman hız kazanacağı henüz net değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top