Hesabım
    Sony Filmleri Ertelendi: "Morbius", "Ghostbusters", "Uncharted"

    Sony, yakın tarihte vizyona girecek filmlerini ertelemeye başladı.

    Coronavirüs salgını nedeniyle filmlerini ileri tarihlere erteleyen bir şirket de Sony Pictures oldu. Önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan Morbius, Ghostbusters: AfterlifePeter Rabbit 2 ve çekimlerinin başlaması planlanan Uncharted'ın ileri bir tarihe ertelendiği resmi olarak duyuruldu.

    Geçtiğimiz gün açıklanan bilgilere göre Sony Pictures birçok filmini ileri bir tarihe aldı. 10 Temmuz 2020'de vizyona girmesi gereken Jason Reitman yönetmenliğindeki Ghostbusters: Afterlife 5 Mart 2021 tarihine; 31 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecek olan Jared Leto başrollü çizgi roman uyarlaması Morbius 19 Mart 2021 tarihine; oyun serisinden uyarlanacak olan Tom Holland başrollü Uncharted 5 Mart 2021'e; 7 Ağustos tarihli Peter Rabbit 2: The Runaway 15 Ocak 2021'e alındı. Ayrıca henüz adı açıklanmayan bir Sony & Marvel projesinin tarihi belirsiz hale geldi. 

    Bu popüler filmlerin yanı sıra komedyen Kevin Hart başrollü dram filmi Fatherhood 15 Ocak 2021 tarihine; Tom Hanks başrollü savaş filmi Greyhound ise belirsiz bir tarihe ertelendi. Tabii bu tarihlerin de kesin olup olmadığını ilerleyen aylarda pandeminin ilerleyiş şekline ve sinemaların açılıp açılamayacağına bağlı olarak görebileceğiz. Coronavirüs salgını nedeniyle No Time To Die, Black Widow, A Quiet Place 2Wonder Woman 1984 gibi dev bütçeli olan ve gişeden bol beklentiye sahip olan filmler de ileri tarihlere ertelendi. Düşük bütçeli filmlerin dijital streaming platformlarında yer alabilmesi mümkün. Ancak dev bütçeli filmler için aynı durum söz konusu olamıyor. Çünkü bunun anlamı zarara girmeleri oluyor. Bu nedenle birçok film pandeminin durmasını bekleyecek gibi görünüyor.

    Sony Pictures şimdilik Tom Holland başrollü Spiderman 3 filminin vizyon tarihi değiştirmedi. Eğer bir sorun yaşanmazsa 16 Temmuz 2021'de sinemalarda olacak. Ayrıca 2 Ekim 2020 tarihli Venom 2 için de bir değişikliğe gidilmediği görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top