Hesabım
    "Barış Gelini Pippa Bacca" Vizyon Hazırlığında!

    Barış Gelini Pippa Bacca yakında vizyondaki yerini alacak!

    İtalyan Barış Gelini olarak anılan Pippa Bacca'nın cinayete kurban gitmesini hatırlatan "Barış Gelini Pippa Bacca" vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Pippa Bacca'nın ölümünün 12. yıl dönümünde hayata geçirilen film, pandeminin durulmasının ardından Türkiye'deki izleyicileriyle buluşacak.

    2008 yılında Gebze'de işlenen korkunç cinayete kurban giden Pippa Bacca'nın hikayesi beyaz perdeye konuk oluyor. Otostopla dünyayı gezen ve İtalya'da başladığı yolculuğunu Tel Aviv'de tamamlamayı planlayan Pippa Bacca, bir İtalyan sanatçısı, aktivist ve barış gönüllüsü olarak tanınıyordu. İtalyan yönetmen Simone Manetti'nin yorumuyla birlikte Pippa'nın çekimlerini içeren bir film hayata geçirildi. Barış Gelini: Pippa Bacca adıyla vizyona girecek olan film, Serpil Altın Film aracılığıyla vizyondaki yerini alacak. Kayıt altına aldıklarının ölümünün ardından ortaya çıkmasıyla birlikte Pippa Bacca'nın yaşadıkları gözler önüne serilecek.

    Coronavirüs salgını nedeniyle şimdilerde sinemalar kapalı durumda. Ancak ilerleyen dönemlerde pandeminin etkisinin azalmasıyla sinemalar yeniden açılacak ve Barış Gelini: Pippa Bacca vizyondaki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top